Ha huzamosabb ideig konzerv ételeken élek, akkor lehet negatív hatással az egészségemre?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 19:56
1/7 anonim válasza:
Ha mástól nem, de a tartósítószerektől és adalékanyagoktól biztosan.
2/7 anonim válasza:
Én régebben 4 hónapon keresztül konzerveken éltem.Azon kívűl, hogy 10 Kilót fogytam, nem tapasztaltam más káros hatást.
4/7 anonim válasza:
A konzerveket hőkezeléssel tartósítják! Alapból nincs benne tartósítószer.
5/7 anonim válasza:
Utolsó,van amelyikben van tartósítószer.
6/7 anonim válasza:
A konzervekben NINCS TARTÓSÍTÓSZER! Egyesek nem tudják hogy csak sós cukros vízben magashőmérsékleten fertőtlenítik a konzerv dolgokat. Ez olyan mint a befőtt készítéss
7/7 anonim válasza:
1 héten keresztül ezeket a babgulyás és társait ettem, a hátam és vállam tele lett hányingertkeltő pattanásokkal :) de gondolom ez egyénfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!