Amikor anyukam megkerdi milyen nasit kerek nem merek mondani semmit mivel felek hogy hizlal. Mit hozzasak ami nem nagyon hizlal? Negativ komikat nem kerek!
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 20:40
2/10 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy hizlal. De nasiból nem létezik olyan, ami jó lenne neked.
3/10 anonim válasza:
Valami sós dolgot esetleg, mert főleg a cukor hízlal. Vagy savanyúbb gyümölcsöt, amiben még nincs annyi gyümölcscukor. De nem lehet megmondani neki, hogy inkább nem kérsz semmit, mert nem szeretnél hízni? Nem értené meg?
4/10 A kérdező kommentje:
Hat akkor rosszul erezne magat, meg mindig mondjak hogy egyek valamit csak nemtudok mit mondani. A ROPI nagyon hizlal?
2014. nov. 17. 20:59
5/10 anonim válasza:
Puffasztott ételeket kérjél, ha nagyon félsz az elhízástól. Pufirizs, vagy Abonett kenyér, esetleg Buláta(ez olyan mint a kuki), de kérhetsz müzli szeletet attól még nem fogsz hízni. De amúgy a diabetikus édességek közül is választhatsz. Amikor 3-4 hónap alatt sikerült lefogynom 20 kg-ot akkor volt olyan időszak amikor majd meghaltam egy kis nasiért. Én olyankor a diabetikus nasikat választottam és az édességpótlás megvolt, és még lelkiismeretfurdalásom sem volt mert jól is esett és nem is híztam vissza semmit.
6/10 anonim válasza:
Ha annyira ragaszkodik hozzá hogy vegyen neked nasit, akkor vegyen, de neked meg nem muszáj ám megenni. Titokban elrakod a táskádba, elviszed a suliba, ott meg szétosztod a barátnőidnek. Az én barátnőm is ezt csinálta :D Vagy kötelező az anyukád orra előtt megenni?
7/10 Kései Sirató válasza:
Almaszirom. Ez nem hízlal.
8/10 anonim válasza:
Én is az olajos magvak, max. a puffasztott gluténmentes cuccok mellett vagyok (de inkább a magvak).
Diabetikusat semmiképp, azt fruktózzal nyomják tele, amit még a glikogénraktárak sem tudnak felvenni, igaz, ha kevés, akkor még eltárolja a máj, de igazából a test úgyis elhasználja, ha nem eszel túl sokat egy nap...
Csak mert megeszem pl. fél kiló aszalt datolyát (a durván zsíros életmódomban, jegyzem meg), nem kezdek el hízni :D Ez nem így működik. Persze többnyire nem teszem, de amikor picike cukron, akár egy almán rezegnek emberek, hogy hizlal...
9/10 anonim válasza:
Kesudió, mandula, magvak. Egy-két maréknyi naponta egészséges és megfelelő táplálkozás mellett kiváló kiegészítő nassolni való.
10/10 anonim válasza:
Kérj mindig gyümölcsöket,diót stb.
Tekints ezekre nasiként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!