Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hete voltunk együtt a barátommal, a mezeszem utáni második napon. Most fájnak a melleim és folyamatosan olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Görcsöl a hasam. Sokat kell mennem pisilni. Állandóan fáradt vagyok. Tegnap este és ma reggel még hányingerem is volt. Ez lehet terhesség vagy csak beképzelem?
Tesztelhetek már most vagy ez még korai?
2015. ápr. 9. 17:30
1/7 anonim válasza:
Korai még tesztelni, de ha nem védekeztetek, akkor simán lehetsz terhes , igen. Ideális időpontban voltatok együtt.
2/7 mtke válasza:
Nem akarlak megijeszteni de szerintem menj el nőgyógyászati vizsgálatra inkább mint úgy járj mint én
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából megszakítással voltunk együtt. Az pedig tudom, hogy nem számít védekezésnek.
2015. ápr. 9. 17:35
4/7 A kérdező kommentje:
2. Hogy jártál?
2015. ápr. 9. 17:36
5/7 Neerdo válasza:
Szerintem lehetsz terhes, tesztelni még korán van. És a hányinger az 5-6. héttöl kezdödik.
6/7 mtke válasza:
Gorcsoltem hányingerem volt még minden amiből én is arra gondoltam hogy terhesség. De utólag megtudtam terhesség nem jár olyan gorccsel a lényeg egy 2cmes daganat volt a bal petefészkemen
7/7 anonim válasza:
Várd meg, hogy megjön-e. Ha nem, akkor tesztelj.
A tünetek még koraiak egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!