Tudom ősbaromság, de lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Eddig rendesen megjött, (normál vérzés, kb 1 hétig havonta), most viszont a napokban el kezdtem érezni ugyanolyan kis mocorgást, pillangó repdesést a hasamban, mint az első babámnál... A menzeszem eddig 2 napja késik... Tisztában vagyok minden terhességes és teherbe eséses kérdéssel (hogy lehetetlen, hogy az első kimaradásnál már mozogjon a baba...stb), csakhogy olvastam olyanokról, akik nem is tudták hónapokig, hogy terhesek, mert a teszt sem mutatta ki, és meg is jött nekik, aztán egyszer csak elmaradt a vérzés vagy megmozdult a baba és akkor jöttek rá. Ilyen létezik? Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik közvetlen környezetükben tapasztaltak ilyet, és nem csak hallották az ismerős ismerősének ismerősétől :) Nagyobb esélyt látok arra, hogy nem vagyok normális, és hülyeségeket képzelek, de egyelőre nem értem mi ez a mocorgás ott lent a méhemnél...2015. ápr. 8. 13:55
1/7 anonim válasza:
nem latok erre eselyt. Vegyel tesztet,vagy keress fel egy nogyogyaszt.
2/7 anonim válasza:
Mi lenne ha elmennél nőgyógyászhoz, aki megnézne UH-val?
3/7 anonim válasza:
nem hiszem. ha az is vagy, nem a babát érzed
4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen el fogok menni orvoshoz, ha ez nem múlik... Csak kíváncsi voltam van a valóság alapja a "rém" sztoriknak...
2015. ápr. 8. 14:07
5/7 anonim válasza:
Néha én is érzek ilyet de nem vagyok terhes, szóval valami más,de tényleg teljesen olyan mint amikor anno elkezdtem érezni a babát! ha ennyire izgulsz menj el orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
Szerintem bennszorult egy szellentés, az jár fel-alá ilyen pillangószerűen.
7/7 Vilcsianyuja válasza:
Őszintén szólva én is ugyanilyen hülyeségeket gondoltam az első terhességem után minden apró bélmozgásra. Vagyis sokszor pontosan olyat éreztem, mintha baba mocorogna bennem. Nekem annyira brutálerős a menzeszem, hogy egy pillanatig sem álltatom magam, hogy amellett megmaradhat bármilyen embrió bennem, szóval az ilyen gondolatokat gyorsan el szoktam hessegetni. Szerintem te is tégy így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!