Így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A történet a következő: 2 hete beteg lettem, kaptam antibiotikumot,(fogamzásgátlót szedek védekezésképpen), a gyógyszert rendszeresen szedem/szedtem. Az antibiotikum előtt 1 nappal voltunk együtt a párommal, csak a gyógyszert szedtem. Azóta 1x csináltuk, szombaton ,de ugye védekeztünk gumival is, mert tudtommal 1 hétig védekezni kell, ha beszedted az utolsó antibiotikumot. És ugye itt a probléma, hogy a betegségem előtt lefeküdtünk. Így is hatott a tabletta? Hogy a rá következő napon már antibiotikumot szedtem? (Sumetrolimot és este vettem be az első 2 szemet)2015. ápr. 7. 11:28
1/4 anonim válasza:
kétlem hogy teherbe estél volna...
2/4 anonim válasza:
Hát ha írtó termékeny vagy és pont aznap volt ovud mikor együtt voltatok, akkor van rá egy kis esély, de elég kevés. Ha 2 hete voltatok együtt és terhes lennél akkor kb most már kimutatná a terhességi teszt. Csinálj egyet!
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél. A fogamzásgátló bogyó már azon a napon felszívódott, mikor bevetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!