Terhes lehetek vajon?
Előre leszögezném, eléggé félek tőle,hogy terhes maradtam. Habár nagyon gáz lenne. :(
A szitu a következő. Felrakattam a mirena hormonális spirált. Ezt ugye menstruacio alatt teszik fel. okes,ez meg is történt. Doki azt mondta,hogy azonnal véd. 4 nappal a felhelyezes után voltunk együtt,de mivel elég paranoias vagyok,akkor is megszakítottuk a kozosulest,szóval még elvezes előtt kivette.
viszont az történt,hogy az orgazmus miatti mehosszehuzodasok miatt ennek a spiralnak a vége kicsusszant. Másnap azonnal mentem orvoshoz,hogy csináljon valamit. Helyére is tette,mondta hogy egy centi volt kint belőle,de visszanyomta. Kérdeztem hogy így is védett e, azt mondta,igen mert a hormontároló része még bőven a mehemben volt.
Ebben én meg is nyugodtam, azóta volt jó erős menzim is. Viszont egy két hete terhességi tünetekkel kinlodom. Rosszul vagyok,be vannak durranva a melleim,van pocim.
Ugye nem lehetek terhes?
Nem találtam ki, miért tenném?
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy azóta már meg is volt egyszer, ráadásul jó erősen, hosszan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!