Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek vagy nem...

Terhes lehetek vagy nem tesztet csináljak vagy ne?

Figyelt kérdés
Aki csak tudna segíteni véleményel tapasztalatal írjon. Apr 4-5.én kellet volna meg jöni. Ma voltam orvosnál ultrahangon nem látott semmit se terhességet se menstruaciora utaló valamit.... semmit ! :( Terhes lehet és még nem látszik? Vagy a menstruaciom anyit késne hogy egyenlőre még az UH se látja? Kérlek írjátok meg ehez hasonló élményeiteket ,és mi lett a vége?
2015. ápr. 8. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
A késésnek több oka is lehet,de ha egy tesztet csinálsz abból baj nem lesz.Ha van otthon teszted nyugodtan meg csinálhatod most is.Az orvos azért is nem láthat semmit mert ha terhes is vagy annyira picike meg hogy nem lehet látni.
2015. ápr. 8. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
1 hét késésnél voltam orvosnál, semmit sem látott. Ma már 8. hétben vagyunk és ver a szíve. Majd két hét múlva menj el ismét orvoshoz, akkor látszik majd. Azért egy tesztet csinálhatnál, mert amit az uh nem mutat, azt a teszt kimutatja ám! :)
2015. ápr. 8. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyen korán még nem látnak semmit UH-n. Ha van esély terhességre akkor csinálj egy tesztet. Attól még simán lehet pozitív, hogy a doki még nem látott semmit. Ha mégis baba van akkor úgy két hét múlva érdemes visszamenni akkor már lesz valami látható is.
2015. ápr. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!