Fogamzásgátló abbahagyás után fellépő menzi kimaradás miatt mennyi idő után lehet orvoshoz fordulni?
Ha a fogamzásgátló szedése előtt rendszeres volt a ciklusod, akkor elhajt az orvos nagy valószínűséggel. És türelemre int!
Nekem egyáltalán nem jött meg a tabi abbahagyása után, vártam fél évet, és utána fordultam dokihoz. Addig szedtem E-vitamint, multivitamint, homeopátiás cseppeket. A hormonvizsgálat már elkészült, szeptemberben megyek a dokihoz, és kielemzi.
Szóval, egy kicsit azért várhatsz, mondta nekem is a dokim, hogy a fél év kimaradás, az már gyanus, de látottmár olyat is, hogy vkinek nem jött meg 1 évig, és semmi gondja nem volt, egyszerűen csak annyi, hogy szegény agyalapi mirigye állt és várt...
Hát... ezért olyan szörnyű módszer a hormonális fogamzásgátlás... Ráadásul nekem előtte sem volt rendszeres... De tanulta, belőle...
Remélem, te nem jársz így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!