A rendszertelen menzesznek általában valami oka van. De persze ettől összejöhet csak ugye nem tudjuk mitől van és hogy ez mennyire befolyásolja a teherbeesest.
2015. ápr. 1. 12:13
2/11 anonim válasza:
Nekem sikerült. 21 és 35 nap közötti ciklusaim voltak. Az orvos egy Uh után felírt clostylbegytet, hogy legyen peteérésem. Hát, nem sikerült elkezdeni szedni, mert már nem jött meg. Helyette lett kétcsíkos HCG teszt.
2015. ápr. 1. 12:14
3/11 A kérdező kommentje:
Gartulálok!!
2015. ápr. 1. 12:17
4/11 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj dokival!
Sógornőmnek nagyon rendszertelen volt a mensije, és nem tudott teherbe esni. Viszont gyógyszeres kezelés után, azonnal terhes lett. Nem kellett sokat sem várnia.
Persze összejöhet simán is, viszont ha a rendszertelen mensidnek egészségügyi okai vannak, akkor egy orvos tanácsát érdemes kikérni.
2015. ápr. 1. 12:17
5/11 anonim válasza:
Ha van peteérés, tüszőrepedés, és be tud ágyazódni a megtermékenyült petesejt, akkor igen.
Ám érdemes lenne utánamenni, mi okozza a rendszertelenséget, mert olyan okai is lehetnek, amik hosszú távon nem csak a teherbe esést befolyásolhatják, hanem egyéb egészségügyi problémát is okozhatnak.
Ezen kívül ha kiderül az ok, és nem csak feleslegesen hormonokkal tömnek a nődokik, akkor a teherbe esés esélye is megnő, sikeresebb lehet célzottan próbálkozni.
2015. ápr. 1. 12:21
6/11 anonim válasza:
Szia! Nekem átlagosan 28-40 napos ciklusaim voltak de volt olyan is, hogy gyakorlatilag egy egész hónap kimaradt ( nem voltam terhes ). Az orvos azt mondta, ha 6 hónap alatt nem jön össze a baba akkor menjek vissza és kapok gyógyszert. 4 hónap múlva már össze is jött a pocaklakó segítség nélkül. Szóval van rá esély csak nem tudod rendesen kisakkozni a peteérési időt. Sok sikert kívánok neked! :-)
2015. ápr. 1. 12:22
7/11 anonim válasza:
Nekem elég rendszertelen volt, 26-45 nap között. Gondolhatod.... nem tudtuk belőni a peteérést, így akkor voltunk együtt, amikor jólesett.Úgysem tudtuk mikor kell együtt lenni emiatt. 6. hónapban teherbe estem.Most 19 hónapos. Most újra próbálkozunk ez lesz a 3. hónap. Annyi biztos most már, hogy minden hónapban 24-29-e között jön meg valamikor.Most sem tudjuk belőni a pé-t.
2015. ápr. 1. 12:48
8/11 anonim válasza:
ja és egyébként semmi bajom sem volt soha.Egyszerűen csak ilyen a ciklusom.
2015. ápr. 1. 12:48
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket. Az az igazság hogy voltam dokinál és azt mondta lehet azért mert van egy ici pici pocakom azért van ez el küldött diabetalogushoz és ott azt mondták ez hülyeség azért meg van egy tényleg kis pocakom nem ez ez aok amiért nem sikerül.... :( Ugy hogy azt mondta a nő semmi bajom
2015. ápr. 1. 13:38
10/11 anonim válasza:
szia!
2 válaszoló amit írt pont ugyan úgy volt nekem is :) . Rendszertelen menszi még is össze jött a babó! Közre játszik az is hogy feladtam az egészet. :) Már 3 hós a kislányom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!