Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23 éves vagyok nekem 2-3 éve...

23 éves vagyok nekem 2-3 éve nincs menstruációm voltam dokinál ciszta miatt műtöttek is szval okoskodok hagyjanak látott orvos lát is ilyen téren?

Figyelt kérdés
Lehet is gyermekem! Tesztet nem csináltam még dokoinál sem voltam ezzel kapcsolatban de furának érzem a hasam. Néha olyan mintha pillangók szállnának benne meg mintha mozgások lennének? Van hogy ülök és simán megszédülök éhségek törnek rám hirtelen. Nem tudom hogy terhes vagyok e. Jövöhéten megyek dokihoz de kiváncsi vagyok. Okoskodók kíméljenek nem vagyok rájuk kiváncsi csak mások tapasztalataira és hogy mit gondolnak lehetek terhes vagy csak beképzelem.

2015. márc. 29. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

"Pillangók szálldosása"- ehhez szokták hasonlítani a magzat első érezhető mozgásait, de 12 hét alatt (jellemzőbben 15 hét alatt) még a tapasztalt sokgyerekesek sem érzik a magzat mozgását, mert egyszerűen lehetetlen. Első terhességnél inkább a 18. hét környéke az, amikor elsőnek "bejelentkezik" a gyerek, akkora pedig már normál alkatúaknál jellemzően jól látható a pocak is.

Szédülés - vérnyomás ingadozást okozhat a terhesség, de a társuló éhségérzet inkább cukorproblémára hajaz.

Egyébként nagyon korai terhességet az orvos még nem vesz észre, a teszt is hamarabb jelez, minthogy UH-n látszódna.

2015. márc. 29. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
hány kg vagy?
2015. márc. 29. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Holnap csinálj egy tesztet ha kiváncsi vagy. Ha mozgást érzel akkor bizony már 16-20 hetes körül lennel. Nyilvan biztosat az orvos tud mondani csak de egy teszttel is előrébb vagy.
2015. márc. 29. 19:45
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Ez most komoly?Miért nem csináltál már tesztet?Már du. Is kimutatná!
2015. márc. 29. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:

elsővel egyetértek

amúgy nem zavar hogy nincs mentsruációd..?

valami nagyon nem stimm szerintem...nemhinném, hogy terhesség a leírtak alapján.

2015. márc. 29. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:

nyilvánvalóan zavart azért is fordultam orvoshoz de alapjában véve egy vékony tipusú lány vagyok azért is lehetett ez az orvos szerint meg persze a cisztám sokra rájátszott.

Köszönöm a többiek válaszát és hogy normálisan válaszoltak nem "bunkóskodtak" nagyon szépen köszönöm tényleg. Egyébként 58 kg vagyok évekig 50 kiló voltam kb két hónapja vettem észre h hizok.Sokaktol mell érzékenyésget vagy duzzadást hallottam terhesség elején de nekem ilyesmi nem nagyon volt.

2015. márc. 30. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen magassághoz vagy ennyi kiló, mert önmagában nem kevés, csak nagyon nagy magassághoz (170+).

Egyébként, ha az alacsony testzsírszázalékod miatt nem menstruálsz, akkor sajnos a terhesség sem valószínű. Nem véletlenül védekezik így a szervezet.

2015. márc. 30. 08:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet cukorprobléma, inzulin rezisztencia is. E miatt maradhat ki a menstruáció, indulhat meg hízás, és a hirtelen éhségérzet a leesett vércukor szinttől. esetleg ebben az irányban is érdemes elindulni, ha kiderül, hogy mégsem vagy terhes.
2015. márc. 30. 17:31
 9/11 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok. Cukorproblémám nem volt eddig még.
2015. márc. 31. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj és akkor mindent tudsz. De szerintem ez nem terhesség, mert első gyereknél később érzi az ember a magzatmozgásokat és a másik, hogy a hasad is addigra már azért érezhetően nem csak puffadt, hanem nagyobb is. Szerintem inkább a hormonok okozhatják. Nekem is most komoly vérnyomásingadozásaim voltak az elmúlt hetekben, az időjárás miatt is lehetett. Ir gyanút azért én kizárnám egy terheléses cukorvizsgálattal. Szerintem a doki biztosan tud majd valami okosat mondani.
2015. márc. 31. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!