23 éves vagyok nekem 2-3 éve nincs menstruációm voltam dokinál ciszta miatt műtöttek is szval okoskodok hagyjanak látott orvos lát is ilyen téren?
"Pillangók szálldosása"- ehhez szokták hasonlítani a magzat első érezhető mozgásait, de 12 hét alatt (jellemzőbben 15 hét alatt) még a tapasztalt sokgyerekesek sem érzik a magzat mozgását, mert egyszerűen lehetetlen. Első terhességnél inkább a 18. hét környéke az, amikor elsőnek "bejelentkezik" a gyerek, akkora pedig már normál alkatúaknál jellemzően jól látható a pocak is.
Szédülés - vérnyomás ingadozást okozhat a terhesség, de a társuló éhségérzet inkább cukorproblémára hajaz.
Egyébként nagyon korai terhességet az orvos még nem vesz észre, a teszt is hamarabb jelez, minthogy UH-n látszódna.
elsővel egyetértek
amúgy nem zavar hogy nincs mentsruációd..?
valami nagyon nem stimm szerintem...nemhinném, hogy terhesség a leírtak alapján.
nyilvánvalóan zavart azért is fordultam orvoshoz de alapjában véve egy vékony tipusú lány vagyok azért is lehetett ez az orvos szerint meg persze a cisztám sokra rájátszott.
Köszönöm a többiek válaszát és hogy normálisan válaszoltak nem "bunkóskodtak" nagyon szépen köszönöm tényleg. Egyébként 58 kg vagyok évekig 50 kiló voltam kb két hónapja vettem észre h hizok.Sokaktol mell érzékenyésget vagy duzzadást hallottam terhesség elején de nekem ilyesmi nem nagyon volt.
Milyen magassághoz vagy ennyi kiló, mert önmagában nem kevés, csak nagyon nagy magassághoz (170+).
Egyébként, ha az alacsony testzsírszázalékod miatt nem menstruálsz, akkor sajnos a terhesség sem valószínű. Nem véletlenül védekezik így a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!