Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 23 éves vagyok nekem 2-3 éve...

23 éves vagyok nekem 2-3 éve nincs menstruációm voltam dokinál ciszta miatt műtöttek is szval okoskodok hagyjanak látott orvos lát is ilyen téren?

Figyelt kérdés
Lehet is gyermekem! Tesztet nem csináltam még dokoinál sem voltam ezzel kapcsolatban de furának érzem a hasam. Néha olyan mintha pillangók szállnának benne meg mintha mozgások lennének? Van hogy ülök és simán megszédülök éhségek törnek rám hirtelen. Nem tudom hogy terhes vagyok e. Jövöhéten megyek dokihoz de kiváncsi vagyok. Okoskodók kíméljenek nem vagyok rájuk kiváncsi csak mások tapasztalataira és hogy mit gondolnak lehetek terhes vagy csak beképzelem.

2015. márc. 29. 17:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Cukorproblémám nekem sem volt, az inzulinom nem volt rendben. Kezdődő ir-nél a cukorérték normális, ezért alattomos a dolog. Megnézetni nem árt.
2015. márc. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!