Mi játszódott le bennetek, amikor kiderült, hogy várandósok vagytok? Mit éreztetek?
Mi több, mint 1 évet próbálkoztunk, már azt hittem nekünk nem is lesz soha babánk, mikor összejött, annyira nem mertük beleélni magunkat, hogy szerintem tudat alatt blokkoltunk mind a 2-en a férjemmel. Mindenre odafigyeltem, hogy vigyázzak rá, étkezés, cipekedés stb. De nem mertem elhinni. Kb. a 18-20. hét óta lett valóságosabb, mikor UH-on megmutatta apának és nekem, hogy neki bizony kukija van és kb. azóta olyan intenzív a mozgás is a pocakomban. Még csak most vettem meg az első kis ruhadarabokat is neki. Mostmár nagy mosollyal nézegetjük meg simogatjuk a pici ruhákat, hogy "juj de jó lesz".
Olvastam olyan anyukáról is, akinek a szülés után jött el az érzés pár hét múlva. Ez állítólag normális, hisz nagyon várjuk, csak olyan hihetetlen.
Szóval ne aggódj, ha nincs az az átütő boldogság érzés még hetekig sem akár. Szerintem az agy nem tudja felfogni vagy nem tudom.
23 hkm
Bennem kb. összedőlt a világ. Nagyon régóta szerettük volna, de célzottan nem próbálkoztunk, mert hát piszkos anyagiak, úgy éreztük, nem tudunk mindent megadni neki. Aztán az élet úgy hozta, hogy bár mi bezártuk az ajtókat, ő bemászott az ablakon... Egyetlen, túl jól időzített alkalomból. Amikor pozitív lett a teszt, én teljesen összetörtem, hogy hogy lehettünk ilyen felelőtlenek, hogy egy élettel játszunk, nem láttam, hogy hogyan tovább. Párom meg úgy örült, hogy leírhatatlan. Én nem. Nem éreztem magam egyáltalán alkalmasnak a feladatra, szégyelltem magam és sajnáltam a babát. Arra gondoltam, hogy nem lesz lecserélve se az autó, se a lakás, oda a karrier (eddig se voltam karrierista mondjuk), oda a testem, a programok, minden...
Ez ment jópár napig, amikor jól elszégyelltem magam, hogy mások évekig próbálkoznak és vagy sikerül, vagy nem, nekünk meg elsőre összejön és itt hisztizek... Azóta jobb. Sőt, most már nagyon jó, bár még mindig nem tudom magam anyaként látni, de majdcsak kialakul ez. :) Igyekezni fogunk mindenesetre. :)
A férjemmel már 6 hónapja próbálkoztunk és most márciusban végre összejött:) Hihetetlen volt először, többször is megnéztem a tesztet, hogy jól látom-e a csíkot, hogy ott van-e. Nagyon örülünk neki.
Gratulálok :)
Szia!
Mi három éve várunk a babára és most nagyon úgy néz ki hogy végre a mi életünkbe is eljön ez a boldogság! 2. inszeminációm volt és ma vagyok a 14. napon és 2 csíkos a tesztem!!! Nem első vizeletből csináltam, de még így is eltéveszthetetlenül ott van. Egyszerűen nem jutott még el az agyamig szerintem :D Nem merem beleélni magam, aggódom hogy mi lesz, holnap megyek a dokimhoz. Bevallom van bennem egy kis ijedtség, hogy úristen mi vár most ránk, de persze sokkal nagyobb az örömöm és most annyira akarom hogy minden rendben menjen. Gratulálok a babához és problémamentes hónapokat kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!