Első babás várandósok, bennetek is van szorongás az anyasággal kapcsolatban?
Jó anya leszek-e? Alkalmas vagyok-e a feladatra? Tudom-e jól szeretni a gyerekemet?
Akinek vannak hasonló gyötrelmei, kérem ossza meg velem, hátha segít a kibeszélés! :)
Szia!
En nem az anyasaggal,hanem a varandosaggal vagyok igy.
Minden nap mikor felkelek imadkozom,hogy minden oke legyen a kisbabaval.. annyi szornyusegeg olvastam a terhessegem elejen par hetesen,hogy semmi masbol nem allok,mint aggodas..
ha tul sokat mozog,akkor miert? Baj van?
Ha nem erzem orakig,akkor miert? Baj van? Szoval jesszus..akkor erzem jol magam mikor dokinal vagyok es biztat,nyugtat
20hkm
Bennem is van szorongás. Évek óta erre vágytam, most még sem tudom olyan felhőtlen boldogságban megélni. Én egyrészt attól félek, hogyan fogom magunkat ellátni. Néha most is alig jutok a dolgaim végére, pedig egész nap itthon teszek-veszek. Másrészt pedig attól félek hogy nem leszek elég türelmes nyugodt. Sajnos hamar felkapom a vizet. A kialvatlanságtól is félek, hogy attól is ingerlékeny leszek, és nehogy a kicsin csapodjon majd le.
Bármennyire is igyekszünk felkészülni ez egy ismeretlen világ és mi jól akarjuk csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!