Hogyan csökkentsem feszültséget magamban a férfiakkal kapcsolatban? 20/L
Ez tök jó, hogy így gondoljátok, jól is esik, de azok az oldalak nagyon felzaklattak. Majdnem elsírtam magamat, hogy bárki is ilyeneket tud gondolni más emberekről, akár nők vagy más származásúak, mert hozzá kell tenni, hogy az SS tisztek ikonokként való felhasználása jelent valamit. De félek, hogy a többség ezekkel értene egyet, főleg úgy, hogy ezt az oldalt 1600-an kedvelnek facebookon :(
Ha valaki kíváncsi rá, akkor itt az oldal. Mielőtt belém rúgnak, hogy biztos feministák is írnak ilyeneket, akkor így van, sajnos írnak, de az nem jelenti azt, hogy osztom is a véleményüket!
"nyíltan dumáltak arról, hogy miképp mennek el a csajuk szájába"
Valószínűleg a lányok ezt nem élvezték, azért hagyták :D
"és nagyon durván ki van borulva, hogy nem akarok férjet és gyereket"
Hát jogosan...
Egyébként ha nagyon meg akarod bosszulni ezt, itt vagyok én. Úgyis dominát keresek :D
Én azt nem mondtam, hogy bosszút akarok állni. Én pont azt szeretném, hogy valaki adja vissza a hitemet a férfiakban.
Miért kéne jogosan kiakadnia, amikor az én életemről egyedül én hozhatok döntéseket és nem kell semminek sem megfelelnem, sem hagyománynak, sem népesedési politikának, sem anyámnak.
1. A szüleid házassága rossz példa
2. A haverjaid csak hülyéskedtek, de ha nem, akkor sem hinném, hogy a barátnőjüknek nem tetszett az alárendelt szerep, és hogy beleélvezzenek a szájukba - biztos ezért hagytál
3. Nem azon kéne elgondolkozni, hogy mik vannak az interneten, hanem hogy miért tévedtél antifeminista oldalra... ugyanis feminista oldalból szerintem több van
4. A kijelentésed hogy "SZ*R DOLOG CSAJNAK LENNI" nem tudod alátámasztani, csak EGYOLDALÚ példákkal
5. Ha kiábrándultál a férfi nemből akkor miért akarsz transzmenű ( magyarán szólva férfi ) lenni? Ez egy elég paradox dolog. Te valójában nem a férfi nemből ábrándultál ki, hanem abból, miért hagyják a nők ezt. És a válasz: Mert teszik a nőknek ez a szerep a legtöbb esetben. Kérdezd meg a barátnőidet erről, akiknek a szájába élveztek... el fogják mondani, ha elég bensőséges a kapcsolatotok.
6. Bevallottad, hogy eddig sem voltál rendben a nőiességeddel, tehát a probléma nem rajtad kívül van - ne ma férfiakkal - hanem a te belsőddel, a nőiességeddel.
Csak annyit tennék hozzá, hogy nem minden fiú ilyen. Annyira nem, hogy engem pl. az izgat fel, ha a lány alázza meg a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!