Clostilbegyt szedő anyukák, várandósok, hány babátok lett?
Nekem a második babámnál kellett szednem, én megmondom őszintén NAGYON nem örültem volna ikreknek, csak a férjem van nekem mint segítség de ő is sokat nincs itthon szóval egy 2-3 éves nagyobb meg egy újszülött ikerpár úgy gondolom meghaladta volna a képességeimet:)
Szerencsére csak egy baba lett végül. Voltam UH-n egyébként többször is és az orvosom mondta hogy 3-4 érett tüsző is várakozott tiszta szerencse hogy csak egyikből lett baba. De én is úgy tudom hogy növeli az ikrek esélyét.
Jaj..egyik szemem sír a másik nevet. Nagyon imádnám ha 2 lenne.De elsőre?? Félek kicsit...
2.ik örülök hogy egészségesek lettek. Gratulálok.
Szia, nincs sőt egyáltalán nem volt iker nöi ágon felfelé..csak nagymamám testvérének lettek egyszer.Persze az ük-részről nem tudom, de dédiig tuti nem volt...
No hát reménykedjünk.Ha 2 hónapig igy se jön össze pedig produkálok peteérést akkor küld el átjárhatóságira. Attól parázok még rendesen.Még elég sok idő van amig elkezdem szedni az első adagot, de majd irok azért.1hónap.....
Hello mink 3 eve szeretnenk gyereket de vegul sikerult
Nekem március 3 dikán irtak ki
Vissza mentem április 14 dikén akor ezt irták az ultrahangon
Az uterusban 13mm vaskos endom és 2db 6mmes petezsák szerü keplet dg: korai grav,terhesseg bizonyítot
Igaz hogy még 2-3het utan vissza kel meni uh ra de még sokszor ense hiszem el hogy sikerult a baba :)
Nem kel feladni ha elsonek masnak nem sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!