Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejfájós várandósok milyen...

Fejfájós várandósok milyen gyògyszert lehet bekapni rá?

Figyelt kérdés
Kifejezetten gyógyszert írjatok. Már két gyermekem van. Mindkettőnél fejfájós voltam, de most nincs idő aludni, borogatni.. Egyértelműen frontoknál van ez, ès ha nem vagyok terhes nem vagyok fejfájós. Köszönöm.

2015. márc. 7. 07:07
 1/9 anonim ***** válasza:
24 hetes vagyok második babámmal, tehát a pihenés kilőve. Tegnap borzasztóan fájt a fejem. Én csak Panadolt merek bevenni (a dokim ezt mondta, meg az algopyrint-de az vényköteles).
2015. márc. 7. 07:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Algopyrin
2015. márc. 7. 07:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Advil ultra fortét szedtem
2015. márc. 7. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
2 Panadol, nekem is sűrűn fáj a fejem frontoknál.
2015. márc. 7. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Első terhességnél Paramax Rapidot kaptam fejfájásra, ezt még szoptatásnál is lehet szedni.

Második terhességnél azt mondta a gyógyszerész, hogy semmit ne szedjek, mert minden káros lehet. Hát köszi... mikor már kettőt láttam, azért bevettem egy gyógyszert, de nem hatott semmit.

Alternatív oldalakon olvastam, hogy levendula olajat kell szagolgatni, nekem az sem hatott, de azért lehet hinni benne, ha már nincs más megoldás. :)

Jobbulást!

2015. márc. 7. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Paracetamol tartalmút vegyél. Ha nagyon fáj és a sima Panadol nem segít, akkor esetleg vegyél Panadol Exrát inkább, mint Nurofent v. Advilt.
2015. márc. 7. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Paramax Rapid, fél Algopiryn, Panadol, vagy tkp bármelyik, aminek paracetamol a hatóanyaga.
2015. márc. 7. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Panadol, Benuron és minden ami paracetamol tartalmú. Nekem fogfajasra legalábbis ezt mondták. 12 hetes nem voltam, gondolom utána algopyrin sem árt.
2015. márc. 7. 12:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát túléltem az első 4 hónapot, szóval most enyhültek ezek a nyavalyáim. :)
2015. márc. 16. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!