Köszönöm szépen Nektek!
Tegnap elmondtam neki, mert egyrészt nem bírom magamban tartani, másrészt bármi is van, lesz ő tudni fog róla nyilván. Támaszom mindenben, jóban, rosszban.
Nagyon örült neki. Vettem egy képeslapot. Beleírtam, hogy Isten éltesse stb és hogy szeretjük Mindhárman... plusz mellé tettem egy partedlit amin a 'born in 2015' áll...
Azt mondta élete legszebb szülinapja, már 2 üveg ásványvizet sem engedett "cipelni" tegnap...
Éjjel alig aludtam, görcsöltem itt-ott, leszakad a derekam. Tegnap estére nem vártam, meg ugye felkészül a szervezet, alakul stb. De azért imádkoztam, hogy ne másért görcsöljek...
Szia!
Ezen már valóban látszik a csík. Pozi. Gratulálok! Ne aggódj! A görcs normális ilyenkor. Az első napokban, mikor meg kellett volna jönnie, én is nagyon görcsöltem, de aztán elmúlt.
Sziasztok!
Köszönöm, minden oké, szép erős a teszt már. Még nem olyan mint az első válaszolóé, de határozott 2. csík. :)
A görcsök már kezdenek elmúlni. Picit húzódik estére a pocakom, de eddig minden csodás. Kopp-kopp-kopp. Várom a többi tünetet. :) Köszönöm, hogy érdeklődtök.
Sziasztok!
Aranyos vagy, eddig minden rendben. Holnap töltjük a 6. hetet. A tünetek elmúltak, eddig...
Vasárnap megyünk először dokihoz, van izgulás rendesen, remélem minden okés lesz. Jól tapad, jó helyen stb.
Tegnap voltam dokinál. Méhen belüli terhesség, van petezsák, szikhólyag. Szívhangot jó darabig kellett figyelni, hogy észre vegye, de nem tudta biztosan megmondani, hogy valójában az-e. Azt mondta ez nem baj, mert 13-án fogant, kicsike még. Tuti ekkor, hiszen a férjem külföldön volt.
Viszont csak május 17-én kell vissza mennem. Addig megőszülök, de ez van. Türelem, pozitív gondolatok.
Tüneteim vannak, ez jó jel azt mondta. Hányok mint a lakodalmas kutya. Már bocsánat. Napok óta nem főzök, rá sem bírok nézni a kajára.
Köszönöm az érdeklődést, aranyos vagy. :) Te is babát vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!