Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek erre, kérlek?

Ránéznétek erre, kérlek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 26. 07:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2015. márc. 27. 09:21
 32/42 anonim ***** válasza:
Na én mondtam h pozi :)nekem is ilyen volt a nem várt napján és most 3 hónapos :) nekem azért volt ilyen halvány mert rá egy hétre is csak 4,5 hetes voltam :)a 2 éves lányommal meg 5 nap késés után erősebb volt a teszt csík. Nagyon gratulálok :) én a helyedbe el mondanám a férjemnek. ;)
2015. márc. 27. 21:10
 33/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek!

Tegnap elmondtam neki, mert egyrészt nem bírom magamban tartani, másrészt bármi is van, lesz ő tudni fog róla nyilván. Támaszom mindenben, jóban, rosszban.

Nagyon örült neki. Vettem egy képeslapot. Beleírtam, hogy Isten éltesse stb és hogy szeretjük Mindhárman... plusz mellé tettem egy partedlit amin a 'born in 2015' áll...

Azt mondta élete legszebb szülinapja, már 2 üveg ásványvizet sem engedett "cipelni" tegnap...

Éjjel alig aludtam, görcsöltem itt-ott, leszakad a derekam. Tegnap estére nem vártam, meg ugye felkészül a szervezet, alakul stb. De azért imádkoztam, hogy ne másért görcsöljek...

2015. márc. 28. 06:28
 34/42 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Erősödött a teszt?
2015. márc. 30. 15:59
 35/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen már valóban látszik a csík. Pozi. Gratulálok! Ne aggódj! A görcs normális ilyenkor. Az első napokban, mikor meg kellett volna jönnie, én is nagyon görcsöltem, de aztán elmúlt.

2015. márc. 30. 19:44
 36/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, minden oké, szép erős a teszt már. Még nem olyan mint az első válaszolóé, de határozott 2. csík. :)

A görcsök már kezdenek elmúlni. Picit húzódik estére a pocakom, de eddig minden csodás. Kopp-kopp-kopp. Várom a többi tünetet. :) Köszönöm, hogy érdeklődtök.

2015. márc. 30. 20:42
 37/42 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2015. ápr. 8. 14:47
 38/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Aranyos vagy, eddig minden rendben. Holnap töltjük a 6. hetet. A tünetek elmúltak, eddig...

Vasárnap megyünk először dokihoz, van izgulás rendesen, remélem minden okés lesz. Jól tapad, jó helyen stb.

2015. ápr. 9. 07:18
 39/42 anonim ***** válasza:
Örülök :) majd írd meg mi volt :)
2015. ápr. 9. 08:16
 40/42 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam dokinál. Méhen belüli terhesség, van petezsák, szikhólyag. Szívhangot jó darabig kellett figyelni, hogy észre vegye, de nem tudta biztosan megmondani, hogy valójában az-e. Azt mondta ez nem baj, mert 13-án fogant, kicsike még. Tuti ekkor, hiszen a férjem külföldön volt.

Viszont csak május 17-én kell vissza mennem. Addig megőszülök, de ez van. Türelem, pozitív gondolatok.

Tüneteim vannak, ez jó jel azt mondta. Hányok mint a lakodalmas kutya. Már bocsánat. Napok óta nem főzök, rá sem bírok nézni a kajára.

Köszönöm az érdeklődést, aranyos vagy. :) Te is babát vársz?

2015. ápr. 13. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!