Köszönöm!
Gratulálok, Első! Enyhén pozi. :D
Élőben van színe igen, de nagyon halvány, bár jobban látszik mint a képen...
3 éve várunk pozitívra. Holnap este kellene megjönnie. Vagyis Isten ments, hogy megjöjjön. :) Eddig sosem teszteltem idő előtt, de most van előtejem és iszonyat szúr az oldalam napok óta. Aggaszt kicsit, hogy ennyire halvány a csík. Nem élem bele magam, csak egy kicsit.
Napra pontosan tudom az ovu napját amúgy, március 13.
Kérdező, én látok rajta valamit, de ezt még nem mondanám pozitívnak. Mikor kell megjönnie? Később tesztelj még.
Off: Nem értem az elsőt miért is kellett ehhez a kérdéshez belinkelnie a tesztét... egyébként lehet hogy a kérdezőnek 6 hetesen ettől is erősebb lesz! 1.-nek: Én meg bibibí 12 hetes km vagyok :D
Én örülök mindegyikőtöknek. Nem zavar, hogy belinkelte. :)
Sok-sok egészséges babát kívánok!
Kedves kérdező!
Én látom a második csíkot de nagyon halvány
Köszönöm nektek is. Csík az van rajta, ez nem kérdés. Nem káprázik a szemem. Csak halvány.
Voltam decemberben és februárban is endokrinológusnál, nincs hormonproblémám. Legalábbis akkor nem volt. A lányomnál 5 nappal nemvárt előtt a nászutunkon teszteltem pozit, mert akkor is volt előtejem és gondoltam, hogy baba van a dologban. Remélem most is és nem simán magas prolaktin. de ugye bármi lehet, mivel nagyon halvány a csík. Remélem nincs semmi baj.
18-as nyugodj bele hogy azon a teszten van valami.... ha nem látod vak vagy.
Én nem hülyítem, leírtam hogy ez még nem pozi, később ismételjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!