Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek erre, kérlek?

Ránéznétek erre, kérlek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 26. 07:26
1 2 3 4 5
 11/42 Eufrozi ***** válasza:
Az első válaszolónak szerintem pozitív:)
2015. márc. 26. 11:23
 12/42 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem is volt kérdés...
2015. márc. 26. 11:31
 13/42 anonim ***** válasza:
Én látom a kérdezőén is.de nem tudom hogy élőben van e színe...
2015. márc. 26. 12:12
 14/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Gratulálok, Első! Enyhén pozi. :D

Élőben van színe igen, de nagyon halvány, bár jobban látszik mint a képen...

3 éve várunk pozitívra. Holnap este kellene megjönnie. Vagyis Isten ments, hogy megjöjjön. :) Eddig sosem teszteltem idő előtt, de most van előtejem és iszonyat szúr az oldalam napok óta. Aggaszt kicsit, hogy ennyire halvány a csík. Nem élem bele magam, csak egy kicsit.

Napra pontosan tudom az ovu napját amúgy, március 13.

2015. márc. 26. 12:24
 15/42 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, én látok rajta valamit, de ezt még nem mondanám pozitívnak. Mikor kell megjönnie? Később tesztelj még.

Off: Nem értem az elsőt miért is kellett ehhez a kérdéshez belinkelnie a tesztét... egyébként lehet hogy a kérdezőnek 6 hetesen ettől is erősebb lesz! 1.-nek: Én meg bibibí 12 hetes km vagyok :D

2015. márc. 26. 12:26
 16/42 A kérdező kommentje:

Én örülök mindegyikőtöknek. Nem zavar, hogy belinkelte. :)

Sok-sok egészséges babát kívánok!

2015. márc. 26. 12:32
 17/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én látom a második csíkot de nagyon halvány

2015. márc. 26. 12:51
 18/42 anonim ***** válasza:
6%
Előtej??? Hm... Nem akarlak elkeseríteni de akkor valami nem stimmt. Magas lehet a prolaktin szinted és valami hormonzavar lehet a háttérben. Akik látnak ezen a teszten valamit, azok hülyítik szerencsétlen kérdezőt és hiú reményeket ébresztenek benne. Ez egy negatív teszt. Pont. Kívánom, hogy ez megváltozzon, de jelenleg negatív.
2015. márc. 26. 13:02
 19/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is. Csík az van rajta, ez nem kérdés. Nem káprázik a szemem. Csak halvány.

Voltam decemberben és februárban is endokrinológusnál, nincs hormonproblémám. Legalábbis akkor nem volt. A lányomnál 5 nappal nemvárt előtt a nászutunkon teszteltem pozit, mert akkor is volt előtejem és gondoltam, hogy baba van a dologban. Remélem most is és nem simán magas prolaktin. de ugye bármi lehet, mivel nagyon halvány a csík. Remélem nincs semmi baj.

2015. márc. 26. 13:10
 20/42 anonim ***** válasza:
41%

18-as nyugodj bele hogy azon a teszten van valami.... ha nem látod vak vagy.

Én nem hülyítem, leírtam hogy ez még nem pozi, később ismételjen.

2015. márc. 26. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!