Az kisfiam nem volt tervezett baba, ill. a párom részéről nem!Akkor még szóba sem került hogy majd szeretnénk gyereket, csak egyszercsak "bekattantam" és a párom tudta nélkül abba hagytam a gyógyszert, egy hónap mulva pedig kiderült hogy terhes vagyok.Nem volt gond, nagyon boldog volt a párom, örült neki.
Most ha szóba kerül hogy kistesó, a párom egyértelmü nem-mel reagál (azért mert neki a közös gyerekünkön kívül van 3 gyereke, és már anyira nem is fiatal 36éves), én viszont még szeretnék.
Csapjam be mégegyszer, vagy inkább törődjek bele hogy nem lesz kistesó?
Én nem csapnám be,végül is neki is van joga eldönteni,hogy mennyi gyereket szeretne.Amúgy 36 évesen még bőven beleférne,ha nem volna még gyereke.De én tiszteletben tartanám a döntését,és inkább átbeszélném még vele.
2010. febr. 17. 12:03
2/15 anonim válasza:
Én nem csapnám be! szerintem ez nagyon nagy genyóság! Ő is becsaphatna Téged valami férfi fogamzásgátló módszerrel, nem?! Szerintem próbáljátok megbeszélni!
2010. febr. 17. 12:05
3/15 anonim válasza:
Ennek a pasinak birkatürelme van, ha jól értem, már van két közös gyereketek, ebből 0-t tervezett. Sztem beszéld rá, de ne csapd be, mert egy harmadik már egy kicsit erős lenne, és akkor neki már 6 gyereke lenne, ami nem kevés.
2010. febr. 17. 12:05
4/15 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne játszd el ujra.Mikor nekem megszületett kislányom párom azt mondta nem akar másikat,pár hónapig pihentettem a témát és most ugy néz ki terhes vagyok,mert sikerült rábeszélnem és neki is van már egy fia az elsö házasságábol..Ne eröltesd,lehet pár honap mulva ő fogja akarni a babát.
2010. febr. 17. 12:06
5/15 anonim válasza:
megérthetnéd a párodat is azért, Kérdező ! 3 gyerek után fizet gyerektartást plusz még egy közös, meg most megint egy?:) Az 5 gyerek lenne, de a 4 is sok már , főleg ebben a mai világban.... Sajnos, ebben a helyzetben le kell mondanod a nagyszabású tervedről.
2010. febr. 17. 12:14
6/15 anonim válasza:
semmiképpen ne csapd meg, mert szerintem a párod sem hülye, kétszer nem dől be ugyanannak a trükknek. Beszélj vele, talán meg tudod győzni, hogy te nagyon szeretnél mégegy saját gyermeket. De ez az ő élete, döntése is, nem lenne fair dolog kihagyni!
2010. febr. 17. 12:47
7/15 anonim válasza:
hú, hát egy ilyen szinten aljas (már bocs, a kifejezésért, nem Te vagy az, hanem ez a módszer) húzás után, örülj, hogy nem rúgott ki rögtön! ne feszítsd túl a húrt...nem beszélve arról, hogy valószínűleg oka van annak, hogy nem akar még egy gyereket...lehet nem zud szegény 6 embert eltartani saját magán kívül...nem szabad ezt senkire rákényszeríteni.
2010. febr. 17. 13:16
8/15 anonim válasza:
Szerintem fiatal még a párod.Miért nem fiatal szerinted ?
Hát ezt egyedül csak Te tudod hogy be mered e vállalni megint.:)
Én nem tartalak aljasnak , elvégre együtt éltek , van gyermeketek stb.
Az biztos hogy Én inkább megpróbálnám rábeszélni a páromat,nem csapnám be.
Nálunk is először nem akart,de megvártam míg Ő is szeretne babát.
De ez a Te ügyed.
Azért nem kell lefikázni szerintem.:)
8 hetes kismami
2010. febr. 17. 13:23
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazatok van, igazántiból csak azért gondoltam arra, hogy megint eljátszanám a nem szedem a gyógyszer dolgot, mert kicsit igasságtalannak érzem azt, hogy azért mert ő már csúnyán mondva elszort 3 gyereket, azért nekem csak egy lehet.Nem most szeretnék kistesót, ezt a kérdésbe nem írtam, olyan 2-3 év múlva és bár szerintem még akkor sem lenne idős, de ő úgy gondolja az lenne.
Bár magamnak köszönhetem, hogy olyannal kötöttem ösze az életet aki idősebb nálam és van már több gyereke, de szeretem.
Köszönöm a véleményeket, és hogy nem mondtatok el nagyon mindenféle szemétnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!