Vetélés után milyen kivizsgálásokon estél át, hogy ez mégegyszer ne történhessen meg?
Szövettanra vettek mintát a műtét során, de kivizsgálás nem volt. Ez sajnos benne van a pakliban...Még egyszer megtörtént.
Orvost váltottam, a harmadik terhességnél szintén volt pecsételés, de kaptam Utrogestant, és a Lányom 4 éves lesz, a Fiam 2, és talán pociban a harmadik.
Ezt ezért írtam le, hogy ne keseredj el, (tudom, ezt most biztosan sokat hallottad, és eleged van belőle, mert egy ilyen veszteség után nehéz pozitívan nézni a világot), a példám mutatja, hogy lehetsz még boldog anyuka!
Sajnos semmi vizsgálat nem volt. Nekem is azt mondták mint az előttem írónak, hogy majd a harmadik vetélés után vizsgálódnak. Decemberben volt a vetélésem, holnap kezdem a 23. terhességi hetemet.
Ne aggódj, bízz magadban és a testedben, ne pörögj rá a dologra! (tudom, hogy nem könnyű)
Sok sikert, kitartást, és boldog próbálkozásokat kívánok!
Nekem már 2 vetélésem volt. Az első 10 hetesen, a második 5 hetesen. Szeretnék a végére járni a dolognak, valami gond biztos van, hiszen már van egy kislányom, aki egészséges és a terhesség is problémamentesen lezajlott. Kistestvért szeretnénk, de ezek szerint a fentiek nem :(
Ezért érdeklődök, hogy milyen irányba induljak, milyen vizsgálatokat szoktak ilyenkor elvégezni.
Sajnos túl vagyok 5 vetélésen és egy méhen kivüli terhességen. Túlajdonképpen csak annyi "bajt" találtak, hogy a progeszteron szintem alacsony.
Kérdésedre válaszolva: elküldtek vérvételre ahol a hormonszinteket vizsgálták. Egy másik vérvételre ami genetikai vérvétel volt /dr Czeizel Endrénél jártunk/. Voltam hysteroscopián /méhtükrözésen/. A férjemet is vizsgálták. Átjárhatósági vizsgálatot is akartak csinálni de én nem mentem el, mivel nem a teherbeeséssel volt problémám. Voltam pajzsmirigyvizsgálaton.
Hová lett az előző kommentem? :O
Utolsó: van valami eredmény? Kapsz gyógyszeres kezelést?
Nekem 2 vetélésem volt (10 és 5 hetes). Van már egy kislányom, aki hál'istennek egészséges és a terhesség is problémamentesen lezajlott. Előtte nem volt vetélésem. Kistesót szeretnénk, de most valamiért nem marad meg a kis angyalka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!