Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két év után jöhet még spontán...

Két év után jöhet még spontán a baba? Kivizsgálásokon túlvagyunk, minden oké.

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben van, akkor már jönnie kellett volna. Szerintem. Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de a párod is volt kivizsgáláson? Külön-külön nézték a leleteket, vagy mindkettőtökét egy szakember nézte meg. Ennek azért van jelentősége, mert létezik olyan, hogy a hüvelyváladék kinyírja a kiskatonákat.
2009. okt. 6. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is az jött ki a vizsgálatokból, hogy minden oké, de nem lehet minden jó, ha kb. 3 havonta menstruálok. Nem??? Szóval, szerintem indulj meg valamelyik közeli meddőségi kp felé.

Én a második inszemre készülök, a "minden rendbenemmel"!

2009. okt. 6. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes komolyabb orvos, meddőségi központ felé elindulni, VISZONT én nem adnám fel. Nekünk majdnem két év után kezdődtek volna a kivizsgálások, és pont sikerült!! Nem egy ismerősöm van, akinek hosszabb idő kellet a teherbeeséshez! Kitartás simán jöhet az a baba bármikor!!
2009. okt. 6. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, vizsgálták a páromat is, tavaly májusban, de most megy majd megint. Éppen túlvagyok egy 3 hónapos closti kúrán, tehát járok meddőségibe...
2009. okt. 6. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy jöhet.3 inszemen vagyunk túl, a 4.-re lészültünk, már volt időpont is, de nem jött meg. :)
2009. okt. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!