Ti melyik nogyogyaszhoz jartok gyartelepen? Melyikrol mi a velemeny?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 06:43
1/6 anonim válasza:
Szigetszentmiklos ugye? Ez engem is erdekelne...
2/6 A kérdező kommentje:
Igen igen ott. Mert most nincs penzem maszekra. Es ott van 4-5 erdekelne kirol milyen velemenyek vannak.
2015. márc. 19. 07:06
3/6 anonim válasza:
Szia! Én a Horváth Gáborhoz járok ! Hát csak rosszat olvastam rolla de én elmentem hozzá mert ha jol tudom ö csinál egyedül ultra hangot azonnal ! Nem tudok rá rosszat irni olyan átlagos velem végighalgat,megvizsgál,elmondja mi van !ha nincs semmi akkoris mimdig viysza hiv hogy hátha mégis csak van valami !Azért egy picit lehet érezni hogy unja mar ezt ticsálni !A Kun Lászlonál is voltam hat az borzalmas öt hahyd ki!Ugy néz ki mi dt a télapo:)!Én elmentem hozzá menstruácio kimaradás miatt csak kézzel vizsgál nincs a szobába ultrahang gép !Amikor kézzel bizsgált elég kellemetlen volt egyik kezével a puncimba a másikkal a mellemet taperolta és közbe hu de feszes magácska ,szül sértetlen feszes nyilása van és milyen kemény a melle hamm és 3 percig csönd taperolt közbe !Egy perverz doki !majd közölte 2 hét mulva menjek visza hat biztos nem !
4/6 anonim válasza:
hát a horvátot meg a szatmárit kerüld el messziről. anyukámnak nem vett észre petevezeték gyulladást,hiába ment hozzá többször is mindig azt mondta semmi baja. végül mikor más is megnézte,már mentőt akart hívni rá. próbálták átfújni,de már reménytelen volt,ki kellett venni. utána már csak méhen kívül volt terhes. viszont nem emlékszik a horvát vagy a szatmári volt-e. nekem meg a horvát nem vett észre méhnyakgyulladást. pedig mondtam neki,hogy fel voltam fázva,nézze meg nem lett-e gyulladás.betolja 2 ujját 2 mp-ig,nem nincs. már egy hónapból 3 hetet is véreztem,ez ment már 2 hónapja,azt mondta semmi bajom. elmentem magánorvoshoz,írt antibiotikumos hüvelykúpot,elmúlt sőt utána jövő hónapban meglett a baba is fél év után :-) szóval ezt a 2 orvost inkább kerüld. legjobban a horvátot,lehet,hogy szatmárival nincs baj.
5/6 anonim válasza:
Szia, Weidner Andráshoz menj, én is hozzá járok ugyanezen okokból. Rendes kedves, normális, mindig csinál ultrahangot. Viszont sokan járnak hozzá, jóval korábban kell időpontot kérni legalább két három héttel mielőtt mennél. Különben ott ülhetsz 1töl 4ig, én is úgy szoktam :-D de ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!