Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eleg lenne-e ennyi vagy...

Eleg lenne-e ennyi vagy mennetek nogyogyaszhoz is? (lent)

Figyelt kérdés
3honapos a pici,szeptemberbe szultem es novemberbe volt valami verzes en menszire gondoltam,mert aranylag normalis volt(marmint ilyen szokott lenni),de mar decemberbe csak nagyon keves volt elfert tisztasagira is.Elmentem dokihoz de sajna nem volt ott,igy atmentem egy csaladtervezesi irodaba ahol irnak fel tablettakat is.Itt nem vizsgalnak meg,csak terhessegi tesztet csinaltak,negativ volt es irtak fel fogamzas gatlot persze ezert is mentem volna dokihoz.Csinaltam itthon is tesztet es az is negativ volt.Persze fontos az hogy meg szoptatok.Szerintetek megbizhatok 2 tesztben (1 itthon csinalt es a masik amit ott csinaltak),vagy inkabb menjek vissza nogyogyaszhoz is???
2010. dec. 28. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A terheségi teszt minimum kéthetes babát tud kimutatni, tehát két hétig akkor is negatív a teszt, ha megfogantál. Ezért én azt javaslom, hogy az első teszt után két-három héttel végezz el egy másikat is. Ha az is negatív, akkor biztosan nincs baba.
2010. dec. 28. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A szoptatás alatt nekem is nagyon össze-vissza jött meg, volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt, csak 45. napra jött meg, de volt, hogy 22-re. A két negatív teszt valóban akkor megnyugtató, ha már eltelt egy kis idő, mert rögtön nem mutatja ki, ha mégis terhes vagy. Ilyenkor rossz, hogy még természetesen nem állt be a ciklusod, és így viszonylag nehéz, de ha aggódsz, vérvételből is kimutatható, hogy terhes vagy-e.
2010. dec. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!