Melyik rendelésre mennétek?
Figyelt kérdés
1,5 hete voltam dokinál és látott valamit azt mondta menjek vissza ma a terhes gondozóbba. Sajnos pénteken elkezdtem vérezni:( Voltam dokinál de sajnos akihez én járok nem rendelt és most nem tudom melyik rendelésre menjek?A rendesre vagy a terhesgondozóba?2010. dec. 13. 09:16
1/9 anonim válasza:
Én a terhesgondozóba mennék.Feltétlenül számolj be a dokinak a történtekről.Egyébként hány hetes vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
5 hetes lettem volna:(((((
2010. dec. 13. 09:30
3/9 anonim válasza:
Ne keseredj el, fő az hogy pozitivan gondolkodj és amig nem látot a doki addig semmi sem biztos.Milyen a vérzésed?Ha nem erős és a terhesgondozóba mennék vissza.Szorítok h minden rendben legyen!!!
4/9 anonim válasza:
Az első vagyok.Ha megjöttél a dokitól kérlek jelentkezz mit mondott.Szorítok érted.
5/9 anonim válasza:
szia!
ne keseredj el, még semmi nincs veszve. Tudom, hogy a vérzés nem jó jel, de amíg orvos nem látott ne könyveld el, hogy elvesztetted a babád. Én a kisfiammal folyamatosan véreztem a 12. hétig. Rutascorbint kellett szednem és most már 3,5 éves, makkegészséges nagyfiú. Úgyhogy ne add fel!Csak pozitívan állj hozzá!
Majd írd meg mi lett veled!
7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a biztatást, de sajnos elment a baba
A doki próbált vigasztalni, hogy ha elment nem lett volna egészséges meg természetes kiválasztódás de ez cseppet se vigasztal. :( Még kell egy kis idő még feldolgozom. 10 nap múlva kell visszamennem, kontrollra. Remélem minden rendben lesz.
2010. dec. 14. 12:40
8/9 anonim válasza:
szia!
nagyon sajnálom.
a 3,5 éves kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!