Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mehetek SZTK-s rendelésre ha...

Mehetek SZTK-s rendelésre ha nincs pé-m?

Figyelt kérdés
Vagy mindenképpen ilyenkor magánrendelésre szoktatok menni? Az ébredési hőmérsékletet mondhatom az orvosnak hogy alacsony?
2010. szept. 23. 11:54
 1/6 anonim válasza:
0%
Szerintem azért nincs válasz, mert nem érthető a kérdés!!!
2010. szept. 23. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, inkább menj magánrendelésre, ott jobban odafigyelnek rád, én vittem a hőgörbémet a dokihoz,sztk-ba aztán hülyén nézett rám, hogy mit akarok én ott..elmentem egy magándokihoz aki azonnal küldött, hormonvérvérvételre és nézett uh-n is. Mennyi amúgy az ébredési hőd? Cilkus első felében és a másodikban??Betudod linkelni ide a görbéd?
2010. szept. 23. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ, és örülök hogy talán mégsem én fogalmaztam rosszul :)

A mostani görbém: [link]

A múlt havi: [link]

És az azelőtti: [link]

Az utolsó 2 görbémen nem látszik hogy volt pé... Előtte azért rendes görbéim voltak, mint pl a legutolsó link.

Rendbe jöhet ez még? Vagy mindenképpen orvos?

2010. szept. 23. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne aggógj, a kérdésed teljesen érthető!

Ez annyira orvos függő. Biztos SZTK-ban is lehet találni rendes, megbízható, alapos dokit, de csak úgy bemész idegenül akkor kétesélyes a dolog. Próbálj meg érdeklődni, akár ott helyben betegektől, akár a bejelentkezésnél, ha ott van olyan, hogy melyik dokit ajánlják. Megnézed, meglátod mit mond, aztán még mindig kereshetsz egy magánorvost.

2010. szept. 23. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, meglestem a görbéidet hát az utolsó két hónapi tényleg nem túl rózsás:( szerintem érdemes elmenni egy dokihoz, elküld hormonvérvételre a ciklusod 3. és 21.napján és az alapján megmondja, hogy mi a helyzet, valszín progihiányod van, ezért nem kúszik fel a hőd..hidd el ad gyógyszert és rendbe jön szépen, ha pedig nem akarsz menni dokihoz, akkor próbáld ki a ciklus első felében a cickafark teát napi két csészével, és a második felében a palástfüvet, a cickafark érleli a tüszőket, a palástfű pedig segít beágyazódni és mivel progit termel a szervezetbe , feljebb megy a hőd is..nekem is volt ilyen gondom és szépen rendbe jöttem.
2010. szept. 24. 09:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Elmentem dokihoz, ahogy kivettem a szavából szerinte csak annyi a problémám hogy túlagyalom a dolgokat... Helyre jövök csak egy kis idő kell. Megnézett UH-n minden rendben... Úgyhogy várok :)

Megnyugtatott.

2010. szept. 27. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!