Petevezeték átjárhatósági vizsgálatot csak akkor csinálnak, ha viszem a férfi spermavizsgálatának az eredményét? Sajnos nem tudom rávenni a páromat erre. Mi van az olyan nőkkel akik csak gyereket akarnak pasi nélkül?
Engem csak akkor küldtek az átjárhatóságira amikor meg volt a férjem eredménye.
Nagyon sok helyen van lehetőség otthonról mintát vinni, csak egy meghatározott időn belül be kell érni vele. Arra sem hajlandó a férjed?
A spermavizsgálatot azért szokták kérni előbb, mert a petevezeték átjárhatósági igazából egy kisebb műtétnek felel meg (fájdalommal és kockázattal jár), és ennek nem akarják feleslegesen kitenni a nőt, hiszen lehet, hogy a férfinál van a gond, és a spermavizsgálat semmilyen fájdalommal vagy kockázattal nem jár.
Gondolom, van ahol megcsinálják az átjárhatóságit spermavizsgálat nélkül is, ebben nem vagyok járatos, de esetleg megpróbálhatnád rávenni a párodat egy otthoni spermatesztre:
Ehhez nem kell orvoshoz sem menni, otthon elvégezhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!