Ha 1 éve nem sikerül a baba, hova kell mennünk kivizsgálásra? Mi az első lépés a ffi és a nő számára?
Csak egy tipp:mivel már 1 éve próbálkoztok, felkereshettek meddőségi centrumot is.Mi jártunk magánorvoshoz (név, ha érdekel priviben), 8 hónapot és 120 ezer! Ft-ot vett el az életünkből.
A Budai Meddőségi Központban aztán rendesen kivizsgáltak, és 7 hónap után inszeminációval, de babát vártam.Most vagyunk 19 hetesek.
Egyébként az első egy spermavizsgálat, illetve neked nőgyógyászati vizsgálat, mindkettőtöknek pedig teljes vérkép.
Remélem, segítettem.
Hát nem tudom hová valósi vagy. Én egy szegedi orvoshoz kezdem el járni tavaly jan-ban(mert az előző egy balfasz volt), persze magánrendelésre. Ez a doki dolgozik a szegedi nőklinikán és tanít is az orvosin. Elmondtam neki, hogy milyen problémával küzdök, és csinált először egy hüvelyi uh, ezen kiderült, méhem nem fejlődött ki rendesen, aztán már írta is a beutalókat a klinikára vérvételes hormonvizsgálatra, férjemnek az andrológiára (spermavizsgálat). Valamint egy HSG-t is csinált a méhem formája miatt, ezt nevezik átjárhatósági vizsgálatnak, de az elzáródást is lehet vele látni. Ezekre mind ő adott beutalót, és a Hsg-t ő maga csinálta meg a klinikán. Ezek a vizsgálatok ingyenesek, mivel TB finanszírozza, persze a magánrendelésen fizetni kellett a "vizitdíjat", ő 12 e kért uh-gal együtt.
Van még folytatás is, de ez az első kör. Kérdezz, ha tudok válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!