Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ne haragudjon már meg senki,...

Ne haragudjon már meg senki, de itt minden második nő miért inkább agyvérzésig számolgatja a PÉ-jét, meg a görbéit, meg a nem tudom mijét ahelyett, hogy szexelne?

Figyelt kérdés
Nem írok különösebb kommentet, csak az okokat keresem a kérdésemre vadul, mert nem értem azokat a nőket, akik matekot csinálnak a gyereknemzésből...
2010. febr. 15. 16:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
90%

Ez engem is bosszant.

Egyenesen értelmetlennek tartom. Ezek nem olyan klrdések, amikre választ lehetne adni. A válasz a terhestesztből érkezik, mi "csak" ámítani, hitegetni vagy éppen lehűteni tudjuk szerencsétlent. De a választ nem tudjuk, hogy mitől szúr, ég, viszket, nyilall, fáj, émelyeg - pláne 5 nappal ovu után!

2010. febr. 16. 11:31
 32/34 anonim ***** válasza:
96%
21 éves voltam mikor elkezdtünk élesben próbálkozni. Most vagyok 25, és még nincs baba. Kb. tavalyig mindegy alapon, nem célirányosan voltunk együtt. De kb. 10 gyönyörű hőgörbén, sok-sok ovu teszten vagyok túl és még mindig nincs baba. Jövő hónapban megyünk orvoshoz, mert ugye megint megjött. Téged, "kedves" kérdező, csak irigyelni tudlak, hogy van gyereked, de ha az én helyzetemben lennél nem kérdeznél ilyen kérdést!
2010. febr. 16. 12:00
 33/34 anonim ***** válasza:
31%

Én mind a két tábort teljesen megértem.Mi 4 hónapja próbálkozunk.Az első hónapban túl lelkesek voltunk,minden másnap szex,aztán ovu körül naponta.Meg is lett az eredmény,de sajnos spontán elvetéltem 6 hetesen.A doki azt mondta,akár azonnal lehet újra próbálkozni.A következő 3 hónapban csak pé körül voltunk együtt,számolgattam,szinte ezeken a napokon csak kötelező szex volt.És semmi.Most viszont újra beleadtunk anyait,apait,ebben a hónapban többet szeretkeztünk,mint máskor 2-3 hónap alatt.És egyszerűen érzem,hogy sikerült megint.1 hét múlva kiderül.

Szóval én is azt mondom,hogy sok szexel lehet ezt a gondot megoldani.(Az már más tészta,akinek kevés spermája van,ill. a férj külföldön dolgozik stb)

Ezt ne keverjük bele.

2010. febr. 16. 12:26
 34/34 A kérdező kommentje:
Azért őszintén tiszteletreméltó, hogy ennyire disztingváltan is lehet válaszokat írni. És meglepő, hogy ennyien megértitek az "agybajomat".
2010. febr. 16. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!