Ne haragudjon már meg senki, de itt minden második nő miért inkább agyvérzésig számolgatja a PÉ-jét, meg a görbéit, meg a nem tudom mijét ahelyett, hogy szexelne?
Ez engem is bosszant.
Egyenesen értelmetlennek tartom. Ezek nem olyan klrdések, amikre választ lehetne adni. A válasz a terhestesztből érkezik, mi "csak" ámítani, hitegetni vagy éppen lehűteni tudjuk szerencsétlent. De a választ nem tudjuk, hogy mitől szúr, ég, viszket, nyilall, fáj, émelyeg - pláne 5 nappal ovu után!
Én mind a két tábort teljesen megértem.Mi 4 hónapja próbálkozunk.Az első hónapban túl lelkesek voltunk,minden másnap szex,aztán ovu körül naponta.Meg is lett az eredmény,de sajnos spontán elvetéltem 6 hetesen.A doki azt mondta,akár azonnal lehet újra próbálkozni.A következő 3 hónapban csak pé körül voltunk együtt,számolgattam,szinte ezeken a napokon csak kötelező szex volt.És semmi.Most viszont újra beleadtunk anyait,apait,ebben a hónapban többet szeretkeztünk,mint máskor 2-3 hónap alatt.És egyszerűen érzem,hogy sikerült megint.1 hét múlva kiderül.
Szóval én is azt mondom,hogy sok szexel lehet ezt a gondot megoldani.(Az már más tészta,akinek kevés spermája van,ill. a férj külföldön dolgozik stb)
Ezt ne keverjük bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!