Ne haragudjon már meg senki, de itt minden második nő miért inkább agyvérzésig számolgatja a PÉ-jét, meg a görbéit, meg a nem tudom mijét ahelyett, hogy szexelne?
6 hónap? Akkor ehhez még adj hozzá 30-at, na nekünk akkor sikerült.
Mondjuk a méhnyak állapotával meg a nyákkal, folyással sosem foglalkoztam, nem is érdekelt, de például nekem orvosi javaslatra kellett hőmérőznöm. Önszántamból nem tettem volna, de így legalább kiderült, hogy 8 nappal később van pé-m, mint kéne.
Mindenki más és más. Viszont abban igazat adok Neked, hogy sokszor már a kérdés "hangulatából" kiderül, hogy mennyire idegbeteg az illető. Mert az ilyen kérdésektől: "Feljebb ment 0,00001-et a hőm, és fáj a kislábujjam körme, akkor tuti terhes vagyok, ugye??" nagyon kimegy nálam is a biztosíték, pedig mondom, 3 év után jött a baba.
Mindenkinek egészséges és boldog babavárást!
De vannak, akik nem tudnak rendszeresen együtt lenni. Pl akinek kamionsofőr a férje.
Vagy én, akinek a férje gátolt ejakulációval küzd. iszonyú erős és tartós az erekciója, de gyakran nem tud elmenni. Néha sorozatban egymás után nem sikerül neki. Mi nem tudjuk megtenni, hogy kétnaponta szeretkezünk, mert egyszerűen nem élvez el. Még háromnaponta is túl sűrű neki.
Most, hogy terhes vagyok, a heti egyre álltunk be, ez mindkettőnknek jó, és még így sem sikerült neki tegnap, egy hetes kihagyás után.
Nekünk kellett az a segítség, amit a hőgörbe és az LH teszt adott, hogy pontosan tudhattuk (én legalábbis), mikor szeretkezzünk a baba érdekében, mikor fontos az orgazmus a férfi részéről.
Én úgy látom, hogy ezen kár vitatkozni... van aki olyan szerencsés, hogy első nekifutásra sikerül, és van aki hónapokig, évekig próbálja és semmi. Én az első táborba tartoztam, de 8 hetesen elvetéltem, és ennek már 8 hónapja. Most mondja meg nekem valaki, hogy miért nem sikerül, ha ugyanolyan gyakran szeretkezünk, és nem csak a p.é. idejében? Az orvos szerint minden OK mégsincs baba... megnézném én azt a nőt legyen bármilyen korú, aki ilyen trauma és sikertelenség után nem nyúl a hőmérőhöz, vagy más praktikához, ha nagyon szeretne babát.
Kedves kérdező! Mivel szerencsére neked nem kellett megtapasztalnod azokat a fájdalmas perceket mint sok más hozzám hasonló, vagy még rosszabbul járt nőknek, így még el sem tudod képzelni, hogy milyen érzés nekünk egy ilyen hőmérőzős reménysugárba kapaszkodnunk. Így kérek mindenkit ne bántsuk egymást azért, mert ki ilyen, ki olyan eszközökhöz nyúl a baba reményében...
Semmi, ha neked az esik jól.
És akkor is semmi van, ha valaki számolgatni akar. "Ő dóga."
Tényleg furcsa, hogy mások vélt vagy valós hülyesége(ami a te életedet nem érinti) miért húz fel? :-)
Egyébként amikor nem jön a baba,van úgy(pl. nálunk),hogy az orvos javasolja a hőmérőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!