Ne haragudjon már meg senki, de itt minden második nő miért inkább agyvérzésig számolgatja a PÉ-jét, meg a görbéit, meg a nem tudom mijét ahelyett, hogy szexelne?
Én is mértem a hőmet mint az állat 4 hónapon keresztül.
Az ötödik hónapban tojtam ( bocs a kif-ért) az egészre és jött is a baba.
Sokan azon stresszelnek hogy úr iste le esett a hőm.Nem szabad !
Kukába a hőmérővel!:)))
Szerencsés az aki 20 évesen megtalálja azt az embert akinek gyereket szülhet,de ettöl nem kell leirni a 30 év felettieket mert nagyon sokan sajnos csak ekkora találnak olyan férfit aki szintén babát akar,ja és nem azért ilyen késö mert magasak lennének az elvárások.
És igenis hogy ilyenkor mindent megtesz hogy minél elöbb sikerüljön, tehát te kedves 22 éves ezt nem értheted hiszen te ezeket a dolgokat nem fogod átélni.
Akkor kérj tőlem is bocsánatot. Igyanis nem azért kezdtem neki a gyerekcsinálásnak 30-35 évesen, mert előtte "éltem" vagy karriert építettem (ugyan milyen karriert futhatna be egy középiskolai tanár? Háromévente kétezer fprinttal nő a fizetése maximum), hanem mert vártam az igazira, 30 éves koromig. És tudod, mit? Megérte. Mert most nem az elváltak táborát gyarapítom egy fiatalon és éretlenül megkötött, elrontott házaság után, ami lehetett volna, ha hozzámegyek az elsőhöz, akibe beleszeretek. Nekem eddig kellett várnom, ekkor jött el az igazi, a hozzámvaló.
És hogy mennyire nem "éltem ki" magamat? Annyira, hogy szűzen mentem férjhez. Hoppá.
A kérdésed tényleg kivert néhány biztosítékot... :)
Mi két éve próbálkozunk, minimális eredménnyel. (Decemberben egy méhen kívüli terhességem volt, Methotrexátot kaptam, most pár hónapig még gondolnom sem lehet gyerekre.)
Eleinte én is kipróbáltam a hőmérőzést, de kb. 2 hét után abba is hagytam, csak a hüvelyváladékot figyeltem.
Még ezt a számolgatós, nyáknézegetős dolgot megértem. Végül is nem nagy show, valóban segíthet a teherbeesésnél, főleg, ha gond is van. (Nálam pcos.)
Azokat a nőket nem értem, akik már annyira belebetegednek a gyerek utáni vágyba, hogy havonta 1x szex, a "megfelelő" napon. (És itt most nem azokról beszélek, akiknek külföldön dolgozik a párjuk, mert az tényleg fizikai gát...)Folyton felnyúlkál, tapogatja a méhszájat, hőmérőzik, mikroszkópozik, ovulációs tesztet nézeget, havonta megy a dokihoz, egy tüsszentésben is a terhességét akarja felfedezni. Még le se gördült róla a pasi, már csinálná a terhességi tesztet. 4 hetesen indok nélkül rohan a dokihoz, aki még nem lát semmit, erre persze tiszta idegbeteg, hogy miért nem....
Hihetetlen, hogy képesek annyira belebetegedni a dologba, hogy az életük minden percét a gyerek utáni vágy teszi ki. Nem megy el nyaralni, mert tó, folyó, termálvíz. Mert meleg van. Mert hideg van. Mert a kádfürdő árt. A forró zuhany is. Nem megy el a barátaival már sehova, mert mi van, ha most...
Belegondoltak már ők abba, hogy mi lesz, ha nem lesz gyerekük? Kész, vége, bezár a bazár, nincs is tovább élet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!