Ha a doki nem látott érésben lévő tüszőt, tehát nem volt peteérés mitől menstruálok napra pontosan?
Nem látott a doki peteérést, uh-n. Azt mondta lehet, hogy pont lecsúsztunk róla, de mondta nem valószínű mert folyadék sincs a helyén.
Akkor mitől napra pontos a menstruációm?
Tapasztalatok másnál, hasonló helyzetben?
Mert a menstruáció igazából a méhnyálkahártya leválása.
Nekem sem volt pé-m, mégis menstruáltam.
Köszönöm a választ.
Kedves első. Nekem mindig 33 naposak a ciklusaim, 18 napon nézte. Mondta ha lemaradtunk volna róla akkor s folyadékot a helyén látni kéne.
Kedves Második. Tisztába vagyok azzal, hogy a menstruáció a méh nyálkahártyájának a leválása, de azt nem értem kristálytisztán, hogy elméletileg tüsző megérik, kiszabadul a petesejt, a helyén kialakul a sárgatest, mely hormont termel arra, hogy beágyazódhasson a megtermékenyített petesejt, ha ez nem történik meg abbahagyja a hormontermelést, és ennek hatására kezdődik tudtommal a menstruáció. Azt nem értem, ha nálam már az eleje nem stimmel akkor mitől megy végbe a folyamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!