Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy más pl hormonza...

Terhesség vagy más pl hormonzavar lehet inkább?

Figyelt kérdés

Van már 2 gyerekem, szeretnék majd harmadikat is, de talán nem most. A kicsim 9 hetes. Voltunk együtt a párommal, meg is jött a menszim, és most várnám a következőt, de semmi. 3-án voltunk utoljára együtt amiből baba lehet. Kb mostanában kéne megjönnie a 2. havimnak szülés után, de ma kevés rózsaszínes folyást vettem észre, és már el is múlt.

Tesztjeim pozik, de mivel szoptatok, így úgy tudom, hogy lassan ürül a hormon. Nem tudom tesztekkel eldönteni, hogy azért pozi, mert még van hcg hormonom vagy már egy másik babától. Mi lenne a legegyszerűbb az uh-n kívül, amire csak 6 hét múlva kaptam időpontot.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. márc. 9. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
9 hét után szerintem már kiürül a hcg.
2015. márc. 9. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Huh, hát 9 hetes baba mellett nem csoda, ha nem akarsz még most másikat.Én annó úgy olvastam sok helyen, hogy a HCG is egy ideig termelődik csak és hiába vagy 25 hetes terhes, akkor már negatív lesz. Nem tudom mennyire igaz,de mondom én nagyon sok helyen ezt olvastam. Szerintem ha több teszt is pozitív, akkor az terhesség lesz.De menj el egy vérvételre, ott már aznap ki is adják a leletet, és akkor azonnal kiderül.
2015. márc. 9. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
9 hetes a babád, az előző terhességből már biztosan nincs HCG a szervezetedben.
2015. márc. 9. 14:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha véletlen baba van, az sem gond, gyorsan frissen letudom a 3. gyereket is :) Legalább 30 előtt meg lesz a 3 :)
2015. márc. 9. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó felfogásod van :) nekem 18 hónapos a fiam,most tervezzük a 2.-at de aggódom, hogy hogy fog menni ekkora korkülönbséggel. Néha el is bizonytalanodom emiatt. Adhatnál át valami energiát :) 2-es voltam
2015. márc. 10. 17:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem egyszerű, de szerintem ha van türelmed, akkor menni fog. :)
2015. márc. 11. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem 11 hó van a 2 fiam között, ma sem csinálnám másképpen! 3. válaszoló voltam :)
2015. márc. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!