Vajon csak valami hormonzavar vagy lehet terhesseg?
Figyelt kérdés
A mult honapban keves volt a menzeszem igaz hogy volt rendes ver is de igy visszagondolva egy tisztasagival is siman ellettem volna. Akkor kulonosebben nem figyeltem ra ennyi es kesz de most ebben a honapban nem volt peteeresre utalo jel pedig mindig eszre veszem a nyulos nyakrol es a petefeszek szurkalasrol. A masik meg hogy a pattanasaim egesz honapban gyotortek de terhessegre utalo jel nincs meg a melleim sem fajnak csak feszesebbek mint mikor megjon csak most nem faj. Szerintetek mi van ja es megszakitassal vedekezunk kb 3 eve!2014. szept. 27. 09:23
1/3 A kérdező kommentje:
Ja es 21 eves vagyok!
2014. szept. 27. 09:26
2/3 anonim válasza:
Szia. Vegyél egy tesztet biztosat csak az fog mondani. Nem tudom azt mondani, hogy biztosan nem vagy terhes, de azt sem hogy az vagy. Bar szerintem lehetseges. A megszakitas nem vedekezes es nem biztonsagos, elobb utobb meg van a baj. De persze ha nem gond a gyerek akkor tökéletes a megszakitas.
3/3 A kérdező kommentje:
abortusz ellenes vagyok ha egeszseges a baba ugyhogy megtartanank csak nem terveztuk
2014. szept. 27. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!