Nomi kérdése:
Hormonzavar, terhesseg vagy mehen kivuli terhesseg? A mehen kivuli terhesseget kimutatja a teszt?
Figyelt kérdés
A mult honapban a mestruaciom 18. napjan jelentkezett eros mellbimbo fajdalom es mellfeszules ami eltartott az ehonapi mestruaciomig ami 26 napra jott! Ezutan egy kicsit megszunt de enyhen meg ereztem, es most a 13. dik napon semmi alhasi fajdalom nelkul elkeztem verezni, nem suru csak olyan mint ha vekony verzes lenne! Neha van egy kicsi hanyingerem es savam! Szeretnem a velemenyeteket kerni mi lehet az oka a verzesnek? Lehet szo mehen kivuli terhessgrol?2014. ápr. 26. 17:36
1/4 anonim válasza:
a méhenkivülinél is pozitiv a teszt mivel a HCG ugyanúgy elkezd termelödni ahogy a magzat is fejlödni csak nem jó helyen. Szerintem ez homronzavar inkább.
2/4 anonim válasza:
Ha negatív a teszt, akkor biztosan nem méhen kívüli terhesség. Egyébként a méhen kívüli, ha egyszer elkezd vérezni, az nem marad abba. Valamint fájdalommal jár. Tapasztalatból tudom.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a hormonjaid "szórakoznak". Most csak példának írom le, hogy amióta megszületett a fiam, egyszer sem fájtak a melleim. De most meg, ahogy elkezdtem szedni fogamzásgátlót, érzékenyek a mellbimbóim és köztes vérzésem volt (ami egyébként velem soha életemben eddig nem fordult elő gyógyszer nélkül persze). Szóval azt akarom az egésszel mondani, hogy nekem is ezek azért jelentkeztek, mert hormonokat vittem be a szervezetembe és ezáltal már nem úgy működik a, mint amúgy magától.
Tehát lehet nálad is hormonális okai vannak. A méhen kívüli és terhesség a leírásod alapján sztem ki van zárva.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a tanacsat es valaszat!!!
2014. ápr. 27. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!