Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 mm-es domináns tüsző...

12 mm-es domináns tüsző tegnap, ma meg pozi ovu teszt?

Figyelt kérdés

Ilyen a görbém: [link]

Még nem nőhetett meg. A dokim szerint így is lassabban nőnek mint kéne, mert hétfőn 9 mm-es volt. Volt már valaki így?

2014. ápr. 26. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
ez sajnos kicsi 20 mm körül kell lennie a repedéshez. Azért PCOS mellett nagyon gyakori a pozitív teszt ovu nélkül az emelkedett LH miatt. diéta mozgás megvan? 99%-unknak spontán lesz babája segitség nélkül a 3-as kezelés hatására. A clostynak sokaknál van mellékhatása.
2014. ápr. 26. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen..sőt előző hónapba voltam nézetni, nem látott keddi nap, péntek szombat pozi tesztem lett. Se előtte se utána..végig nega lett az LH teszt! Én se értem..a hőm is megugrott..szóval fene tudja az ilyen dolgokat..inkább nem is nézetem, mert csak idegeskedem rajta! pcos-nem vagyok, rendszeres 28 naposak a ciklusaim..
2014. ápr. 26. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A 3-as kezelést már 1,5 éve tartom.8 éve szeretnénk babát.
2014. ápr. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!