Pozitív teszt + érett tüsző?
Figyelt kérdés
4 napja késik, van két pozitív tesztem...ma elmentem orvoshoz...természetesen nem látott semmit, csak megvastagodott méhnyálkahártyát (13 mm) meg egy érett tüszőt. Nem értem..neki is mondtam, ugy tudtam terhesség alatt nincs újabb érett tüsző...szerinte normális és jövő héten már látunk is majd valamit.2013. márc. 7. 18:48
1/10 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy belefér, az emberi szervezet túlságosan jól ki van találva, ami számunkra megfejthetetlen.Ez is ilyen, attól még lehetsz terhes.
2/10 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy itt a GyK-n néhány napja egy petevezeték átvágás utáni anyukáról derült ki, hogy terhes, egy érett tüsző simán "elfér" egy fejlődő magzat mellett:))
3/10 anonim válasza:
Simán lehet, Csábi Bettinának így lettek ikrei. Egy másik később érő tűsző is megtermékenyült, és több napos különbség van a 2 baba között, már ami a megtermékenyülést illeti. Úgyhogy ha "még egyszer nekifuttok", lehet még "ő" is megtermékenyül. :-)
4/10 A kérdező kommentje:
:D:D
2013. márc. 9. 12:57
5/10 A kérdező kommentje:
Csak azt a részét nem értem...hogy akkor nekem mindig a hónap elején van ovulációm? Hiszen most egy hete késik, tehát még majdnem haviznom kellene épp...a ciklusaim 31 naposak átlagban, azt gondoltam volna sokkal késöbb szoktam ovulálni
2013. márc. 9. 13:10
6/10 anonim válasza:
3-as vagyok. Ne keresd a logikát és a rendszert, a természet jól megoldja a dolgát. A vizsgálatok szerint el vannak záródva nagyrészt a petevezetékeim, és túl szűkek is amúgy, így a spontán teherbeesésre nem adott esélyt a doki. Miután ezt kimondta, rá 2 hónapra spontán babás lettem. Szóval örülj és ne számolgass visszafelé, kényeztesd magad és a picit. Vagy kettőt? :-)
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom visszanézi e valaki...a történet vége az volt, hogy másik vizsgálatnál kiderült, az petezsák volt nem érett tüsző:))
2013. márc. 29. 17:19
8/10 fehérliliomka válasza:
Aranyos vagy h.megirtad es szivbol gratulalok!!!:-)) Sok boldogsagot a Kisbabahoz!!
9/10 Timea5999 válasza:
Én azt nem értem ha még nem repedt ki a füstölt miért van pozitív tesztem. Most voltam orvosnál azt mondta 35mm tuszot lát ami majd kireped. De mást nem lát
10/10 A kérdező kommentje:
ez egy jó régi kérdés...nem hiszem, hogy lesz rá valakitől válasz:)
2019. jan. 23. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!