Szerintetek ez mi lehet? Hormonzavar esetlek ujabb baba?
Sziasztok.
Kezdem ott hogy van egy 7hónapos gyönyörűszép kislányom, aki mèg szopizik. Novemberben 28-án meg jött az első menzim..normális volt olyn mint terhesség elött.December 26-án kellett volna megjönnie ám nem jött meg...megszakitással "védekeztünk" (tudom az nem vèdekezés de nem probléma ha becsuszna a baba. ) görcsölgetek és ma elkezdett fájni a derekam is. 3 tesztet csináltam de negatív...
Lehet hogy a szoptatástól rendszertelen ugy hallottam..esetleg hormonzavar..
Dokihoz fogok menni de egyenlőre nem otthon trtozkodunk...
valaki volt igy tapasztalatok??
Szoptatás alatt teljesen normális, ha nem rendszeres a menstruáció, ki is maradhat akár több hónap is. Ettől még nincs hormonzavar, csak még nem állt vissza a szervezeted a normál kerékvágásba. Viszont ezért is érdemes néha tesztelni, akkor is ha nincs vérzés, mert a peteérés is kiszámíthatatlan.
Nekem egyszer, kisebbik lányom 7 hónapos korában volt hasonló, enyhe hányingerem volt, kis hasfájás, és késett is a menzeszem. Végül 10 nappal később megjött, és kiderült, hogy csak elkaptam egy kis gyomorvírust. Következő hónapban viszont tényleg terhes lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!