Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy hormonzavar lehet?

Baba vagy hormonzavar lehet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja rövidebbek a ciklusaim és kevesebb a vérzés is. Legutóbb egy hete volt meg, de már érzem az előjeleket.

Mindjárt megjön érzésem van, fáj a derekam, alhasm, a cicik feszülnek, a mellbimbók nagyon érzékenyek.

Eddig ez nagyon baba gyanús, főleg ha a mai hányingert is hozzá adom... viszont óvszerrel védekezünk (TUDOM, nem 100 %-os)

Tesztet nem tudok most hétvégén venni, mert nem nagyvárosban lakunk :(

Az előzmények miatt, hogy kb. 4 hónapja rövidebbek a ciklusok gondolnék hormonzavarra, de a többi tünet....

36 éves vagyok, 3 gyerkőcöm van

Szerintetek? Írjátok le, Ti mit gondoltok?

2013. júl. 13. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:

sajna akkor hétfőig várnod kell.

tudom tudom nagyon le fognak pontozni

de a méhszáj vizsgálat is adhat jelet talán

ha nem éred el akkor talán utalhat terhességre,mivel ilyenkor magasan van zárt és kemény hogy védve legyen a baba,..

de amúgy te tudhatod,hisz van már 3 :)

nekem 2 van,

bár ha 1 hete volt meg,akkor talán PETEÉRÉSRE is utalhatnak a tünetek..

2013. júl. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!