Hormonzavar, mitől lehet?
Január 20.-án volt normális utólsó menszeszem,két különböző dokinál voltam 3 héten belül,mind a kettő azt mondta nem hiszi,hogy terhes vagyok,amikor tegnap elmentem azt mondta a doki,csináljak tesztet,ha negatív ír a hormonzavarra gyógyszert,de nem tudom mitől lehet hormonzavarom,nem értek ennyire hozzá,ha valaki el tudná nekem magyarázni nagyon meg köszönném!!
18L
Szia!
Sokféle oka lehet. Nekem pl cukoranyagcsere zavar borítja meg a hormonjaimat. (Inzulin rezisztencia)
De lehet hirtelen súlyváltozás, stressz, stb.
Endokrinológus a tudója, oda kéne ezzel menned, a nődokikat felejtsd el, nem értenek hozzá! Ez ugyan önmagában még nem lenne probléma, de mégis megpróbálnak belenyúlni a dolgokba, amitől többnyire csak rosszabb lesz a helyzet. :-((
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Értem,szóval,menjek el egy orvoshoz,ez a rendelés ingyenes,vagy fizetni kell érte,minden városban van ilyen?
Szóval a nődokihoz,holnap ne is menjek vissza??? Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!