Mitől lehet? Baba, vagy hormonzavar? A férjem is észrevette.
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a férjemmel. Ebben a hónapban próbálkoztunk először "élesben". Ma kellene megjönnie a menstruációnak. Tüneteim nincsenek, csak kb. naponta egyszer kicsi hasszurka. Kb 1 hete fájtak a melleim, már nem fájnak, csak nőttek. Nagyon fura, nem volt még ilyen menstruáció előtt. Megszokott kicsit jobban "keményedni" előtte, de most viszont nőttek. Férjemet is kérdeztem, h én látom rosszul, vagy pedig tényleg. Ő is megerősített benne, hogy tudja milyen menstruáció előtt nekem, de most ez más. Mitől lehet ez? Hormonzavar, vagy baba? Nem vagyok már kamasz, hogy serdülőkorban lennék még.2011. jún. 6. 13:09
1/18 anonim válasza:
Szerintem baba! Csinálj tesztet!
2/18 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet!!
Megy a drukk!!
Én holnapra nem várom, de a cicim nekem is nőtt. Remélem nálam is baba!!
Írj, mi lett az eredmény
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, tegnap csináltam reggel tesztet, negatív lett.
Utolsó válaszoló neked mik a tüneteid?
2011. jún. 6. 13:21
4/18 anonim válasza:
Lehet baba! Majd írd meg mi lett az eredmény szurkolok!
5/18 anonim válasza:
Szerintem baba,én is pont így voltam! pár nap múlva ismételd meg a tesztet!
6/18 anonim válasza:
Ha eddig nem szedtél fog.gátlót, akkor elég kicsi az esélye hormonzavarnak. Ha szedtél bogyót, akkor éppen zavar is lehet, de megy a DRUKK a babáért!!!!!!!
7/18 anonim válasza:
Ha ma kellene megjönnie a mensidnek, akkor szerintem várj még a tesztel két napot. Nekem a nem várt napján negatív lett, két nap múlva pedig már pozi volt a teszt.
8/18 anonim válasza:
ma 13:17 vagyok
Igazából tünetem csak annyi, hogy megnőtt a cicim, és ha nem lenne rajtam melltartó akkor lehet le is szakadna, annyira fáj:)
Néha petefészek szurkálást érzek, és tegnap mensi görcsöm is volt.
9/18 A kérdező kommentje:
Most teszteltem Clearblue-val egy negatívat. Ha nem baba, mitől lehet még a mellnövekedés és néha feszülés?
Nem is híztam, úgyhogy az kizárva, hogy attól lenne.
2011. jún. 7. 13:09
10/18 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót és semmilyen hormonkészítményt nem szedtem soha.
2011. jún. 7. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!