Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Baba, vagy...

Mitől lehet? Baba, vagy hormonzavar? A férjem is észrevette.

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a férjemmel. Ebben a hónapban próbálkoztunk először "élesben". Ma kellene megjönnie a menstruációnak. Tüneteim nincsenek, csak kb. naponta egyszer kicsi hasszurka. Kb 1 hete fájtak a melleim, már nem fájnak, csak nőttek. Nagyon fura, nem volt még ilyen menstruáció előtt. Megszokott kicsit jobban "keményedni" előtte, de most viszont nőttek. Férjemet is kérdeztem, h én látom rosszul, vagy pedig tényleg. Ő is megerősített benne, hogy tudja milyen menstruáció előtt nekem, de most ez más. Mitől lehet ez? Hormonzavar, vagy baba? Nem vagyok már kamasz, hogy serdülőkorban lennék még.
2011. jún. 6. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!!

Az hogy nega lett a teszt, attól még lehet baba, csak még nincs annyi hcg a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt. Próbálj 2 nap múlva tesztelni, ha addig nem jön meg. Nekem sem jött még meg, én is csináltam egy tesztet, igaz nem reggeli elsőből, de nekem is nega lett. A cicim még mindig úgyanúgy fáj, bár érzek a hasamban enyhe, tompa mensi görcsöt:(

Én ha nem jön meg akkor pénteken tesztelek újra.

2011. jún. 7. 14:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel ismét teszteltem HCG-line teszttel, negatív lett. Nem értem.Mikor mutatja ki végre? Vagy ha nem baba, akkor mitől nőtt a mellem?
2011. jún. 8. 07:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha tegnapelőtt kellett volna megjönnie akkor még csak két napja késik és ha tényleg baba miatt vannak a tüneteid,lehet,hogy késői peteérésből sikerült teherbe esned akkor még kell pár nap ,hogy pozitív legyen a teszt!

HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelődni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz.

Én nagyon drukkolok neked!

2011. jún. 8. 08:42
 14/18 anonim ***** válasza:

tegnap 14:13 vagyok

Nekem sajnos megjött:(:(

De drukkolok neked továbbra is:)

2011. jún. 8. 13:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó:(. "Jó lett volna együtt várni a kis jövevényt!" Lehet nekem is meg fog jönni, azért nem mutat a teszt semmit:(.
2011. jún. 8. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írd meg,ha van valami fejlemény!
2011. jún. 9. 07:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap este megjött:(
2011. jún. 9. 12:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2011. jún. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!