Hormonzavar vagy ciszta?
Nov. 22-én piros,gyenge pecsételésem jelentkezett ami tartott 2 napig majd megjött rendesen ami az első 2 napon nagyon erős,darabos,görcsös volt.A problémám az lenne,hogy azóta is megvan.Igaz a 2 erős nap után csak gyengén pecsételek ami hol piros hol fekete és ráadásul a hasam is görcsölget meg fáj,szúr egy pontban.Orvoshoz péntekre kaptam időpontot de már nagyon idegesít,hogy 10 napja megvan.Járt már valaki így?Ha igen milyen kezelést kapott?
Köszönöm a válaszokat :)
Úristen, azonnal orvos!!!
MÉhen kívüli terhesség gyanú.
Tesztet csináltál?
A fekete-kávézacc szerű vérzés méhen kívüli terhesség jele lehet.
Ha a teszted pozitív, akkor ne várj péntekig, azonnal orvos!!!!!!
Először is köszönöm a válaszodat.Én is gondoltam méhen kívülire de mivel nincs pozitív tesztem (még nagyon halvány 10-es érzékenységű sem) így elvetettem ezt a lehetőséget.Viszont ma már nem volt ilyen folyásom.Ha ma jelentkezik még esetleg a későbbiekben akkor elmegyek az ügyeletre és nem várok péntekig.
Ha érdekel mit mond az orvos akkor megírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!