Késik a menzeszem már 48 napja. Terhes nem vagyok, cisztám sincs. Akkor miért lehet ez?
A tabletta miatt van.
Vagy egyszerűen még nem sikerült a szervezetednek újraindítania a ciklusodat, de majd feléled, vagy olyan hormonzavart csinált, hogy kezelést igényel.
Ha 3 hónapig nem jön meg, menj dokihoz és vizsgáltasd ki magad. És ne hagyd, hogy fogamzásgátlót sózzon rád.
Ha a tabletta szedése előtt is rendszertelen volt a ciklusod, akkor felesleges 3 hónapot várni, mehetsz rögtön.
Hát sokkal vszínűbb, hogy a tabletta utóhatása.
Ha 3 hónapig nem jön meg, keress egy normális dokit, aki foglalkozik a dologgal..
Attól még ,megjöhet, hogy cisztád van. Megállapították utána, hogy nincs cisztád?
Nekem majdnem 6 hónapig nem jött meg, miután abbahagytam a gyógyszert, igaz, fogyóztam és edzettem is, cisztám is volt, de rendbe jött orvosi kontroll mellett, de nem kellett beavatkozni.
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!