Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ET+9 nap negativ teszt. Lehet...

ET+9 nap negativ teszt. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
Az igazsághoz hozzátartozik hogy nagyon nagyon sokat iszom és járok pisilni.

2015. márc. 8. 08:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) Et+13 nap 201 a hcg a progi meg az egekben :)
2015. márc. 12. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok, figyeltem a kérdéseidet, ha tudtam, válaszoltam is és nagyon drukkoltam értetek!
2015. márc. 12. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia! Van fejlemeny azota? Hogy vagytok?
2015. márc. 19. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Szia :) Jövőhét péntek ultrahang :)
2015. márc. 19. 14:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Milyen jo ezt olvasni :)

Mar a 19.hetben vagyunk :)

2015. jún. 25. 08:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Azota mar fel eves a lanyunk :)
2016. máj. 8. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Milyen jó lenne, ha én is így járnék. Én is a kilencedik napon negatívat teszteltem, de tünetek azok vannak. Lombiknál a sok progeszteron pótlástól sose tudni mi van, az érzetek csalhatnak, attól is fájhatnak a mellek, de ennyire?! Szinte a hónaljam is fáj meg főleg oldalt is. Nekem szúrkálás van a hasamban, a melleim nagyon eresek lettek, állandó száj szárazsággal küzdök és éhségérzettel, de az már napok óta van. Holnap után hétfőn teszt.

De hát sajna van egy negatív teszt tegnapról. Ennyi mindent nehéz beképzelni, a tesztek viszont nem csalnak, de reménykedem, hogy korán teszteltem és a hcg nem emelkedett még meg.

2021. szept. 18. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha még valaki olvassa nekem az ET utáni 11. napon is sík negatív a tesztem. Két napos embriókat kaptam vissza. Hát ez van, erdekes ez a sok terhességi tünet, valszeg csak a hormonok pumpálnak fel annyira, hogy terhesnek érzem magamat. Vagy valamikor elindult a terhesség, de mégsem ágyazódott be, ezért még a hormonok hatásait érzem. Úgyhogy az esélytelenek nyugalmával megyek holnap a vervételre. Csodákra már nem várok. Hát nem lesz gyerek, ez volt az utolsó esélyünk.
2021. szept. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!