Pozitív teszt és nincs baba?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben a hónapban késett 2 hetet, csináltam 6 db halvány de jól látható terhessègi tesztet, aztán elmentem dokihoz aki uh-n nem látott semmit, elküldött vérvételre ami negatív lett, majd megjött sokkal erősebben mint szokott és nagy alvadt szövetdarabokkal. Spontán vetélés lehetett? De akkor a vérvétel miért lett negatív mert hogy elvileg egy db-ig még van Hcg a szervezetbe. Azt hozzáteszem, hogy a pozi teszt után 1 héttel vették le a vért majd másnap megjött. Vagy lehetséges, hogy a tesztek csaptak be?2015. febr. 26. 18:49
1/23 anonim válasza:
Lehet, hogy elindult valami, de sajnos spontán vetélés lett belőle és egy hét alatt simán kiürülhetett az a kevés HCG a szervezetedből. Sajnálom! Remélem legközelebb sikerül!
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát igen nekem is fáj a szívem viszont talán annyi "jó" van benne, hogy végülis összejött és nem vagyunk meddők mert ugye ez minden babát tervező párnak a legnagyobb félelme. Nagyobb az esélyem még 1szer elvetélni? Ez ami történt utalhat progeszteron hiányra vagy nem minden esetben?
2015. febr. 26. 19:07
3/23 anonim válasza:
Úristen, de durva, nálam is pont ez! Nálam lassan 3 hete késik, volt kb 4-5 db pozi tesztem. Voltam orvosnál, nem látott semmit, elküldött vérvételre, negatív. Most én sem értem, hogy mi van.
4/23 A kérdező kommentje:
Úhh, én ezt nem értem! Akkor lehet a tesztek mégiscsak becsapnak minket?:O Tudnál mutatni a tesztedről képet? Én teszteim halványodtak folyamatosan, a tiéd is?
2015. febr. 26. 19:09
5/23 anonim válasza:
Szia! Ez velem is elofordult sajnos, de az eset utani 2.honapban mar babas lettem :))))) most 21 hetes vagyok, minden rendben, teljesen egeszseges a kis virgonc kislanyom:) ugyhogy ne idegeskedj, ez semmikepp sem azt jelenti, hogy valami nincs rendben veled, egyszeruen nem volt eletkepes valami miatt. Ez allitolag nem is egyszer elofordul, csak legtobbszor nem derul ki! Nagyon drukkolok, hogy hamar jojjon a baba :) semmikepp ne idegeskedj, minden rendben lesz :)
6/23 anonim válasza:
Itt van. Képen nem látszik annyira, nem fokuszál jól a telefonom, de élőben teljesen kivehető volt. Aztán igen, elkezdett halványoni, ekkor már sejtettem, hogy baj van. Mire a dokihoz jutottam teljesen negatív volt.
7/23 anonim válasza:
Valószínűleg elhalt a terhesség még az elején és ezért lett minden teszt halvány. Aztán nem termelődik tovább a hcg és a terhesség korai szakaszában a vetélés is megindulhat elhalt terhességnél.
Általában fejlődési rendellenesség okozza és legközelebb nem lesz gond. Fel a fejjel és megy a drukk, hogy mihamarabb máshogy alakuljon! :)
8/23 A kérdező kommentje:
Jaaaj, írtam is a kérdésedhez, azt hiszem még priviben is beszéltünk!:( Sajnálom.. nekem ugyanez volt..halványodó teszt és az iszonyatos mellfájdalom és feszülés egyik napról a másikra eltűnt :( Te nem vérzel még?
2015. febr. 26. 19:24
9/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Igen, azzal vígasztalom magam, hogy ez a "természetes szelektáció" :S De inkább ez így minthogy beteg kisbabám szülessen.
2015. febr. 26. 19:26
10/23 A kérdező kommentje:
Ezek voltak az enyémek, jól látható a halvànyodás. Szerintetek ezek "tuti babás tesztek"? Kizárt, hogy csak átvágott?
2015. febr. 26. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!