Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt és nincs baba?!

Pozitív teszt és nincs baba?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben a hónapban késett 2 hetet, csináltam 6 db halvány de jól látható terhessègi tesztet, aztán elmentem dokihoz aki uh-n nem látott semmit, elküldött vérvételre ami negatív lett, majd megjött sokkal erősebben mint szokott és nagy alvadt szövetdarabokkal. Spontán vetélés lehetett? De akkor a vérvétel miért lett negatív mert hogy elvileg egy db-ig még van Hcg a szervezetbe. Azt hozzáteszem, hogy a pozi teszt után 1 héttel vették le a vért majd másnap megjött. Vagy lehetséges, hogy a tesztek csaptak be?
2015. febr. 26. 18:49
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Pedig mehetnénk a pszihó nénihez kéz a kézben V :)
2015. febr. 26. 20:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Kit zavar hogy ki mennyi kérdést tesz fel? Ez egy bizonytalan időszak. Sokan sokfélét tapasztalnak es minden nap történik valami. Ráadásul azert mert hasonló kérdések, tuti nem egy ember jár most hasonló cipőben.
2015. febr. 26. 20:49
 23/23 anonim ***** válasza:

én pont 2 hete jártam így ,pozitív tesztek,majd megjött.

:(

2015. febr. 27. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!