Baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés
Január 20-án jött meg utoljára (28 napos ciklus), február 9-én beágyazódási vérzésem volt (naptár szerint 10-11-12 a beágyazódási időszakom, de gondolom ez eltérhet), február 11-én 1,20 volt a béta hcg-m vérből, és ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg (eddig órapontos volt), viszont a reggeli tesztem negatív lett. Lehet annyira alacsony a béta hcg-m, hogy a teszt ma reggel még negatívat mutasson?

2015. febr. 17. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ha 9-én ágyazódott be, akkor egy 10-es tesztnek már ki kellett volna mutatnia. Miért csináltattál egyáltalán vérvételt? Lombik, vagy mi? Szerintem 1-2 nap múlva tesztelj egy 10-es teszttel. Drukkolok!
2015. febr. 17. 16:07
 2/7 A kérdező kommentje:
25-ös tesztet csináltam, mert úgy tudom, hogy naponta duplázódik (és akkor hetven felett kellene lennem). Aznap műtétre voltam kiírva, ezért kértem egy terhességi tesztet biztos, ami biztos alapon!
2015. febr. 17. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen műtétre?
2015. febr. 17. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát.. teszt ismétlés ha továbbra se jön meg. Pár órás késés még egyáltalán nem jelent semmit. Viszont egy negatív teszt sem zárja ki a terhességet természetesen.
2015. febr. 17. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem terhességgel kapcsolatos műtétem volt, viszont altatásos, mert a labor úgy ítélte meg, hogy az 1,2-es béta hcg szint nem terhesség. Én akkor még nem láttam az eredményt, amikor megkaptam felhívtam az orvosomat, aki azt mondta, hogy beágyazódás után az 1,2 teljesen normális, és valószínűleg ez egy fiatal terhesség. Azt mondta, hogy várjam meg a mai napot, aztán meglátjuk mi lesz. Csak gondoltam megkérdezlek titeket, hátha valaki járt már hasonló cipőben..
2015. febr. 17. 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom a friss híreket, hátha egyszer valakinek lesz hasonló kérdése.. :) Szóval.. még mindig nem jött meg, de azóta nem teszteltem. Holnap megyek dokihoz (bár tudom, hogy semmit nem fog látni, de egyszerűen nehéz ilyenkor egy nőnek racionálisan gondolkodnia..), illetve ha minden igaz, reggel tesztelek is! :)
2015. febr. 19. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah, és van hasonló érzésem, mint amikor meg szokott jönni, de csak hasonló, nem olyan.. Fura érzés.. Állandóan pisilni járok, illetve ma reggel volt egy kis émelygésem, de nem vészes. Ti éreztétek, hogy terhesek vagytok, vagy voltak kétségeitek?
2015. febr. 19. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!