ET+9 nap negativ teszt. Lehet még baba?
Nyugi, még bármi lehet!
Nagyon korán teszteltél, mert csak 2 napos embriókat kaptál vissza, és mint írod sokat is iszol, így nem meglepő a negatív teszt.
Nekem 5 napos embrióval ET+5 napon lett iszonyat halvány két csíkos, de én csak napi 2,5 litert ittam. Mivel minden nap teszteltem, ezért tudom, hogy amikor már lehetett látni, de még halvány csíkos volt, az nálam a 8. napon volt, ami nálad 2 nap múlva lesz.
Szerintem próbálj meg 2 nap múlva tesztelni, és este már ne igyál sokat, sok sikert :)
Nem :) Csütörtökön kiderül. A hasam azóta is fájdogál,ülésnél jobban meg ha felállok, érzem a hasam. De más tünetem nincs. Max annyi hogy befelé forduló a melbimbóm és most körülötte megduzzadt kicsit. Amolyan csepp alakú lett a mellem. De szerintem lehet ez a hormontól is bár én olyan sokat nem kaptam. Nem tudom, majd kiderül.
Ha nem sikerül,akkor vár a fagyibabánk. 7 lett lefagyasztva abból kettőt visszakérünk,egy csak velünk marad.... de azért bízok benne hogy a kis manó a pocakomban is megvan :)
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 NAPOS EMBRIÓT KAPTUNK VISSZA 5 SEJTESEN ÉS A 13 NAPON 201 A HCG SZINT!!! :)
El sem hisszük :D
Gyorsan teszteltünk itthon,hogy legyen végre egy pozitiv tesztünk, de elég halvány a csik de ott van :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!