Lehetek vajon terhes? A környezetem hetek óta azzal traktál, hogy az vagyok.
Figyelt kérdés
Év elején hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta egyszer sem jött meg. Nem védekezünk, csak megszakítással (igazából még kb. egy évet szeretnénk várni a babával, csak már elegem volt a fogamzásgátlóból). Magamon semmilyen tünetet nem észleltem, csak hogy száraz a mellbimbóm körül. Két hete pedig abbahagytam a dohányzást, egyszerűen mert nem kívánom.
A ciklusom sosem volt rendszeres, pcos miatt kezdtem fogamzásgátlót szedni. Ezért nem lenne furcsa, hogy néhány hónapig nem jön meg, de most kissé elbizonytalanodtam. Jövő héten csinálok tesztet, de addig is érdekelne a véleményetek.
2015. márc. 5. 15:22
11/11 anonim válasza:
1000? Annyi se kell. Egy x-epil 300 Forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!