Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma egy hete hogy késik. Ha...

Ma egy hete hogy késik. Ha nem vagyok terhes miért késik?

Figyelt kérdés

csináltam tesztet a mensi napján rá 3 napra és ma is de mind a 3 negatív let.. a doki csak 16-dika után tud fogadni.

Mensi körül reggeli émelygés hányinger szagundor jelentkezett. azóta ezek meg szűntek kivéve hányinger de ez is csak néha.. most pedig bal olalon hasszurka "lájtosan".. fehér tejszerű folyásom is volt kb 2 -3 napig de most inkább vizes folyássá változott.. a mellbimbóm is érzékeny volt de ez is el múlt. néha mensi szerű gorcsim vannk de ez is csak nagyon tompán. 25 ös Gabriellel teszteltem mind 3 szor mert másfajta nincs a paikában..

szerintetek terhesség vagy mi lehet az oka hogy késik?

a válaszokat előre is köszönöm!!

2015. márc. 4. 18:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy a hőm. 36.3-37.. általában pedig 35.2-35-7
2015. márc. 4. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Most hanyadik napon vagy? Szeretnètek babát? Mikor volt ovud?
2015. márc. 4. 18:45
 3/14 A kérdező kommentje:
30 naposak. az ovu elméletileg 12 edikén. és ma 37 napnál tartok.
2015. márc. 4. 18:49
 4/14 A kérdező kommentje:
igen szeretnénk.. *ez le maradt.
2015. márc. 4. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát ha 12-én volt ovud, már ki kéne mutatnia a tesztnek.
2015. márc. 4. 19:25
 6/14 A kérdező kommentje:

koszi de eddig en is el jutottam:/

most olyat olvastam hogy akinek el tuntek a tunetek annak nagy valoszinuseggel elhalt a "babaja".

szoval mar nem tudom hogy most higyek.. :(

2015. márc. 4. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
De ha lett volna terhesség, akkor a 3 teszt közül egy mutatta volna, és neked már megjött volna. Sztem más lesz a dologban, doki talán kideríti majd.
2015. márc. 4. 19:31
 8/14 A kérdező kommentje:

szoval akkor egy ujjab remenytelen honap.

azert koszi

2015. márc. 4. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal nem mutatta ki egyik babát sem. Van akinek később fogant, és a teszt is sokáig negatív.Amúgy ha elhal a magzat, akkor már pozit teszteltél volna.
2015. márc. 4. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Bármi miatt késhet egyébként. Felfázás,stressz,tudat alatt rágörcsölsz arra,hogy sikerüljön a kicsi,front,megfázás. Millió oka van. Nekem volt olyan,hogy megjött 2 napra,elmúlt aztán 5 nap után megint megjött 2 napra. Akkor volt olyan,hogy kimaradt kompletten 2 hónapig. Aztán a doki fogamzásgátlót ír,rendbe jött. Abbahagytam 1 év után, pár hónappal később újra volt,hogy kimaradt egyszer aztán késett.
2015. márc. 4. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!